Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS MAIG 2023

CS destaca la importància de les polítiques liberals com a garantia de l'estabilitat econòmica local

El Tercer Tinent alcalde i candidat a l'alcaldia, Raúl Claramonte, ha subratllat “l'aposta pel comerç local, l'hostaleria i els nostres autònoms des del minut un d'aquesta legislatura”

El Tercer Tinent alcalde i candidat a l'alcaldia, Raúl Claramonte, ha subratllat “l'aposta pel comerç local, l'hostaleria i els nostres autònoms des del minut un d'aquesta legislatura”. “Sempre hem estat i estem al costat dels sectors locals que permeten el creixement de la nostra economia local i no ens ha tremolat el pols a donar-los suport amb ajudes econòmiques en plena pandèmia”, ha assegurat després del repartiment de “fulls de mà” en el mercat ambulant del divendres a la Torre i també en els comerços i hostaleria de Torrent.

 

En la mateixa línia, ha explicat, “a partir del 28M continuarem revitalitzant el nostre xicotet comerç i ampliant la targeta +25 que tan bon acolliment ha tingut durant aquesta legislatura”. Igualment, ha esgrimit Claramonte, “els nostres autònoms i pimes també són protagonistes que el nostre municipi avance amb els millors serveis i que la nostra àrea empresarial siga un atractiu perquè s'instal·len noves empreses que generen ocupació als nostres veïns”.

 

Per part seua, el regidor delegat de Consum, OMIC i Mercats no sedentaris, Toni Nebot, ha reivindicat que “Torrent ha sigut un municipi pioner a la província de València a tindre mercats ambulants segurs durant aquests anys de pandèmia”. “Ens hem deixat la pell per a tindre uns mercats com la ciutadania es mereix, al mateix temps que es reactivava l'economia local dels venedors amb mesures d'exempció de taxes per a pal·liar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi sanitària”, ha declarat.

 

Finalment, el número dos de CS Torrent ha remarcat que “des de l'OMIC també ens hem preocupat a atendre les reclamacions dels consumidors i s'ha reforçat una atenció presencial de cara als majors”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.222.92.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.