Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Abril del 2023
OCUPACIÓ

Idea't presenta el fòrum "Som Talent Torrent"

L'objectiu d'aquesta jornada és ajudar a les persones en situació de desocupació en la seua cerca de treball, concertant entrevistes personals amb les més de 30 empreses de la zona

Idea't presenta el fòrum "Som Talent Torrent". L'objectiu d'aquesta jornada és ajudar a les persones en situació de desocupació en la seua cerca de treball, concertant entrevistes personals amb les més de 30 empreses de la zona que es donaran cita el pròxim 5 de maig, de 9 a 14 h, en el Centre Comercial les Amèriques.
 

D'aquesta manera, la jornada consistirà en una marató d'entrevistes de treball entre el departament de recursos humans de les empreses participants i els i les assistents, els qui hauran d'enviar abans del 4 de maig la seua candidatura a qualsevol de les més de 100 ofertes d'ocupació publicades en la pàgina web habilitada per a l'ocasió (www.torrent.somtalent.es).

 

Una vegada enviada la candidatura, les empreses determinaran si el perfil de la persona sol·licitant reuneix els requisits necessaris per al lloc i, en cas afirmatiu, concertaran una cita amb aqueixa persona per a la jornada del 5 de maig en el C. c. Les Amèriques.
 

Sobre aquest tema, la regidora responsable d'IDEA'T, Marina Olivares, comenta que "continuem desenvolupant polítiques actives d'ocupació a través d'IDEA'T, que fa més d'una dècadatreballa també com a agència de col·locació municipal, especialitzada en la millora de l'ocupabilitat com a suport per a la inserció laboral a la nostra ciutat, i és tot un referent a Torrent."
 

En direcció a l'èxit
Així mateix, l'Ajuntament de Torrent organitza dijous que ve 27 d'abril, a les 10 h a la Casa de la Dona, una reunió informativa per a explicar a la ciutadania tota la informació sobre el programa de formació 'En direcció a l'èxit', el qual ofereix a les persones interessades certificats de professionalitat gratuïts en matèries com: operacions bàsiques de cuina, arranjaments de peces i articles tèxtils, muntatge d'instal·lacions electrotècniques, serveis auxiliars d'estètica, serveis de control de plagues o atenció sociosanitària en institucions.
 

A més de la formació teòrica, la iniciativa inclou pràctiques en empreses del sector corresponent, així com orientació laboral grupal i individual, amb el requisit d'estar empadronat a Torrent, tindre entre 18 i 65 anys i estar inscrit en Labora.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.160.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.