Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 24 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Sumant per Torrent-Decidix presenta la seua llista electoral per a les locals de maig

El partit local es mostra entusiasmat amb l'equip que compon la llista de Sumant per Torrent i amb el qual pretenen culminar tot el treball realitzat

Sumant per Torrent-Decidix presenta la seua llista electoral per a les locals del pròxim 28 de maig. El partit local es mostra entusiasmat amb l'equip que compon la llista de Sumant per Torrent i amb el qual pretenen culminar tot el treball realitzat durant aquests últims 7 anys sense representació municipal.

 

El primer lloc de la llista i candidat a l'alcaldia de Torrent ho ocupa Roberto Gómez, el qual és torrentí de tota la vida i pare de dos fills, havent-se criat en el barri antic de la ciutat. Amb 56 anys treballa de tècnic electromecànic industrial per a una empresa proveïdora de la Ford, la qual cosa compagina amb la secretària general.
És un apassionat de la cultura de la seua ciutat de la qual participa activament, i especialment de les falles de les quals ha sigut president de la Falla "La Plaça" o membre de la Junta Local Fallera de Torrent.

 

El segon lloc l'ocupa Ricardo Romero, el qual treballa en una empresa privada de transport, ocupant el càrrec de tercer Cap de Trànsit, i compatibilitzant-lo amb l'estudi de la carrera d'Història de l'Art. També és escriptor amateur, "falker" de la falla "Carrer Toledo" o soci del València CF. Ricardo forma part del partit Avant Valencians, que al costat de Sumant per Torrent formen part de la federació de partits Decidix, i per tant es presenten a les eleccions municipals com Sumant per Torrent – Decidix, i a les autonòmiques sota les sigles de Decidix.

 

El tercer lloc l'ocupa Maria Pilar Blanquer com a independent, i recalca el seu paper com a mare i la important labor de criar i educar als seus fills. Pilar va ser Fallera Major Infantil de Torrent en 1987 i Reina de l'Encontre en 2004. Involucrada plenament en la societat local, ha presentat nombrosos actes públics, i participat en nombrosos projectes a favor de la cultura de la localitat. Havent-se dedicat tota la seua vida laboral a l'ajuda de persones amb problemes socials, actualment la seua etapa professional se centra en la planificació ferroviària del port.

 

Toni Cuñat és el quart de la llista i vicepresident del partit local. Malgrat tindre el títol d'Òptic, treballa com a Forner endolcint amb les seues elaboracions a molts torrentins. És el president del Gremi de Forners de Torrent, i s'atreveix amb la creació amateur de poesia en idioma valencià per a recitar en el trasllat de la Verge.

 

El cinqué lloc l'ocupa Teresa Cervera també com a independent. Tere és carnissera i està molt involucrada en el món faller, les nostres festes tradicionals i és una gran defensora de la llengua valenciana. És membre de la Falla "Sants Patrons" va ser Fallera Major en 1990 de la seua comissió i membre de la Cort d'Honor de la Fallera Major de Torrent en 1991.

 

La resta de la llista electoral el conforma un gran equip que treballa incansablement per Torrent, on podem trobar en el número a 6. Eduardo Vicente Yago Garcillán, 7.Vicente Salvador González Simó 8.María Josep Mora Martínez, 9.Ana Pilar Hernández Martínez , 10.Marcos Yago Bastidas, 11.Joel Mora Martínez , 12.María José Martínez Sancho, 13.Vicente González Cervera, 14.María Soledad Garcillán Carabias, 15.Raúl Puig Espinosa, 16.María del Carmen Pérez Pérez , 17.Vicente Eduardo Yago Cerveró, 18.Alejandro Yago Garcillán, 19.Jose Antonio Lechuga Colomino, 20.María Angeles Ortí Lluna , 21. María Dolores González Ibáñez , 22.Jose Antonio Navarro Martínez, 23.Carmen Gascón Valldecabres , 24.Oscar Ramírez Vicente, 25.Daniel Salvador Sanjuan. Com a suplents a María Dolores Lluna Romero, Guillermo Baixauli Quiles i Claudia González Cervera.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.239.148.106

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.