Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 24 de Abril del 2023
FUTBOL

El Torrent CF va regalar una golejada a l'afició torrentinista en l'últim partit davant el Torrellano

Els de Vicente Mir van golejar 3-0 i tornen a recuperar la seua dinàmica de resultats després de les últimes resultats

Sense l'emoció dels dos últims anys, en els quals es van jugar el descens i l'ascens, la graderia del Sant Gregori va gaudir tranquil·la d'un partit en el qual l'única cosa que es jugaven era el rival per al primer partit de la promoció d'ascens a 2RFEF que finalment serà l'el filial del Llevant UE

El partit va començar amb moltes ganes per part del Torrent CF, que va posar la iniciativa en els primers compassos, i a punt va estar d'avançar-se en el marcador primer amb Lois i després amb Zarzo. No obstant això, a partir del primer quart es va igualar i, després d'una cabotada de Llario que va fregar el pal, l'ocasió més clara de la primera meitat la va tindre el Torrellano amb una cabotada de Diego a l'eixida d'un córner que va haver de salvar Fajardo amb un paradón.

En la segona part, Vicente Mir va introduir tres canvis i el Torrent CF va agafar superpoders. Marcos Blasco, que acabava d'entrar al camp, marcava el 1-0 en el minut 46 en una jugada en la qual el porter estava pràcticament batut. En el 54 repetia Blasco deixant el partit quasi sentenciat després de batre al porter amb una gran cabotada al segon pal.

Amb les graderies celebrat les postres de la temporada, els homes de Mir no van deixar d'espentar i van deixar clar fins on volen arribar en la promoció d'ascens. Gomis, que també havia entrat des de la banqueta marcava el 3-0 a l'eixida d'un córner, un resultat que com comentava el capità del Torrent CF en finalitzar el partit és un fermall d'or. "Estem molt endollats i anirem per totes en la promoció d'ascens".

Fitxa tècnica: Torrent *CF 3-0 Athletic Club Torrellano

Torrent CF: Leandro, Pisa (Gomis, 45′), Ivi, Cuxart, Llario (Marcos Blasco, 45′), Luís G. (Rossell, 70′), Zarzo (Iván, 45′), Diego, Juanra, Yassine (Juanca, 52′), Lois.

Athletic Club Torrellano: Fajardo, Kofi, Mario Tomé, Pepe, Carlos, Jack (Víctor, 90′), Abu, Jony Ñíguez, Park, Jorge Pastor (Aitor, 90′), Lara (Adrián Rico, 90′).

Gols: 1-0 (Marcos Blasco, 46′), 2-0 (Marcos Blasco, 52′), 3-0 (Gomis, 68′).
Incidències: Torrent CF: Pisa (30′), Zarzo (36′), Athletic Club Torrellano: Abu (4′),