Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 23 de Abril del 2023
FALLES

La Comfet entrega el premi al millor contingut infantil a Plaça Germanies, d’Alzira

La gala dels Premis a Les Lletres Falleres s’ha celebrat al Teatre Romà de Sagunt.

La Falla Plaça Germanies (Alzira) guanya el premi que atorga la Comissió d'Estudis Fallers de Torrent (Comfet) al millor contingut infantil en un llibret de falla de tota la Comunitat Valenciana de les passades festes. L'imponent Teatre Romà de Sagunt ha sigut l'escenari d'un dels moments més esperats per als i les amants dels llibrets i la cultura festiva. Esta entrega de premis coneguda com Premis de Les Lletres Falleres està formada per diferents comissions i col·lectius que reconeixen la tasca de les comissions a favor de la cultura. Enguany han participat un total de 39 comissions de 12 poblacions diferents, inclosa València.

El regidor de Falles de l’Ajuntament de Torrent, Pascual Martínez; ha estat present en l'acte, junt amb la fallera major infantil de Torrent, Lorena González, qui ha sigut l'encarregada de llegir el veredicte del jurat i fer lliurament  del premi a la falla de La Ribera. 
 

Quant al premi Comfet al millor contingut infantil, el jurat ha volgut destacar la gran qualitat dels treballs presentats, el qual ha estat conformat pel dissenyador gràfic torrentí Eugenio Simó, el lingüista i cronista oficial de Torrent José Royo i el docent José Fernando Andreu. Per la seua banda, el jurat infantil ha estat format per tres xiquetes de diferents falles de Torrent, entre elles, la Fallera Major Infantil de Torrent 2023, Lorena González Andreu i dos membres de la seua cort: Maria Coronado i Neus Pallardó. 


El llibret guanyador amb el títol ATRACCIONS juga amb la paraula atracció, d’una banda del verb atraure, d’altra banda d’atracció de fira, tot ell relacionat amb l’atracció per la festa fallera. 
 

D'entre la resta de falles nominades al contingut infantil estaven les creacions literàries de:  Falla Falla la Dula, de Tavernes de la Valldigna;  Falla Avinguda de Selgas i Adjacents, de Xàtiva; 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.225.149.32

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.