Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Folgado presenta la seua llista a l'espera de l'aprovació definitiva de l'executiva regional

La candidata popular, Amparo Folgado, ha estat acompanyada per part del seu equip en el registre de la seu provincial i haurà de ser ratificada abans del dilluns 24 d'abril, dia en què finalitza el termini per a presentar les llistes en la Junta Electoral segons estableix la Llei orgànica del Règim Electoral General (LOREG)

La candidata a l'alcaldia de Torrent pel Partit Popular, Amparo Folgado ha registrat en la seu provincial del seu partit la llista electoral per a les eleccions municipals del pròxim 28 de maig. Folgado ha estat acompanyada per part del seu equip.

 

Aquest és un primer pas, ja que després de la ratificació de la direcció del PP provincial deu també ser aprovada per l'executiu regional abans que finalitze el termini, ja que segons estableix la Llei orgànica del Règim Electoral General (LOREG) aquest dilluns 24 d'abril finalitza el termini de presentació per a l'endemà passat fer públiques les llistes.
 

Per la seua part Folgado ha explicat, en un comunicat enviat als mitjans, que "continuem complint el que marquen els nostres Estatuts portant la documentació a la seu provincial, després d'haver-la aprovat el Comité Electoral de la nostra ciutat”.
 

La llista ha estat esguitada per la polèmica, ja que, el regidor popular Arturo García, al qual es va enfrontar per la presidència del partit fa un any, va denunciar l'incompliment de l'acord al qual van arribar quan Folgado va ser elegida oficialment candidata del PP. Segons García, "no s'ha complit l'acord i ha confeccionat una llista cremallera, per la qual cosa he declinat el seu oferiment a anar en la seua llista al costat d'una persona designada per mi".
 

A més ha recordat que el candidat o candidata del PP en cada municipi d'Espanya "ha triat a la seua llista amb persones treballadores, competents, lleials i de qui es poden fiar i he seguit el mateix procediment que els caps de llista dels 542 municipis de la Comunitat Valenciana, tal com marquen els Estatuts del partit".
 

Amparo Folgado també ha subratllat que “ens presentem per a guanyar i governar Torrent, amb els millors candidats, per a posar a aquesta Gran Ciutat en el lloc que li correspon, per això, continuem treballant pel canvi, amb il·lusió, ganes i amb tota la força que ens transmeten cada dia al carrer els veïns i veïnes de Torrent, als qui no els fallarem”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.62.45

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.