Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 21 de Abril del 2023
FUTBOL

Sant Gregori s'omplirà per a conéixer el rival del Torrent CF en la promoció d'Ascens

Els de Vicente Mir juguen l'últim partit de lliga a casa davant l'Atlètic Torrellano amb la intenció de guanyar i assegurar-se que el partit de tornada de la primera eliminatòria

Acaba la temporada, i el Torrent CF vol tancar-la en gran amb la seua afició. Després d'assegurar-se la promoció d'ascens fa dues jornades, i quedar-se sense opcions d'ascens directe, els torrentinistes només pensen en el rival que hauran de batre per a aconseguir el somni de l'ascens.

 

El Sant Gregori s'omplirà segur aquest diumenge a les 18.00 hores per a aconseguir la victòria davant l'Atlètic Torrellano, encara que també rivals en altres camps en una jornada amb horaris simultanis. Amb triple empat a 48 punts, si el Torrent es manté com a tercer classificat s'enfrontaria al quart classificat, que ara és el Atlètic Llevant. Encara que el rival del Roda, el Gandia, és molt més complicat que el rival de l'Atlètic Llevant, l'incertesa encara deixa en l'aire el primer destí de la promoció per el triple empat. 

 

Amb la calculadora de les probabilitats, els de Torrent esperen poder guanyar i que els toque un desplaçament curt com és el del filial del Llevant. A més, si es manté tercer classificat jugaria el partit de tornada en el Sant Gregori, on l'afició podria omplir el camp i ajudar a l'equip si fora necessari.

 

Per a aquest partit Vicente Mir espera recuperar la senda del triomf i la dinàmica de victòries necessàries per al tram final de la temporada, en la qual el tècnic valencià és especialista de les promocions d'ascens, que ja va aconseguir l'any passat amb el Saguntino.

 
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.237.186.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.