Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:08:16 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 13 de Febrer del 2023
FUTBOL

El Torrent acaricia el lideratge i ja somia per l’ascens a segona divisió RFEF

A falta de 11 jornades de lliga, ha passat d’estar en un pou a col·locar-se a només 2 punts de l’Orihuela CF

El Torrent CF té la primera oportunitat de col·locar-se líder de la lliga si aconsegueix guanyar en casa a l’Elx Il·licità. Els de Vicente Mir, amb una escalada increïble fins i tot per als més creients, s’ha col·locat segon en la taula a només dos punts de l’Oriola. Els taronges tenen aquest diumenge 12 de febrer a les 12.00 un repte que compartir amb l’afició del Sant Gregori, que ha tornat a omplir-se com al final de la temporada passada.

El fitxatge de Vicente Mir com a entrenador després del pobre inici de lliga ha canviat la cara del Torrent CF. 12 partits de Vicente Mir en la banqueta del Torrent CF amb un balanç impressionant: 9 victòries, 2 empats i 1 derrota davant el líder Orihuela CF. En total són 29 punts de 36 possibles, números de líder destacat en qualsevol lliga, per al Torrent CF li han valgut per a eixir de la zona baixa de la taula on va començar la lliga fins a consolidar-se en zona de Promoció en el segon lloc trqas la seua victòria fora de casa davant el Jove Español, i a dos punts de l’Oriola.

La passada temporada Mir es va quedar sense equip malgrat ascendir a l’Atlètic Saguntí a Segona Federació via Play-off. En la seua arribada va aconseguir un registre en els seus primers 11 partits de: 7 victòries, tres empats i una derrota davant el la Vila Joiosa CF. En total va sumar 24 punts de 33 possibles, 5 menys que ara amb el Torrent CF.

El tècnic del Torrent CF ha recordat en diverses ocasions que queda molta lliga, però comença a deixar missatges optimistes a la plantilla posant fins i tot com a meta el campionat, una cosa impensable fa unes jornades quan els torrentinos mordian la pols del grup 6 de Tercera Federació.

La dinàmica de l’equip continua imparable i a més, el club ha reforçat l’equip amb jugadors de molta categoria per a aconseguir l’ascens aquesta temporada si és possible. Entre els nous destaca Javi Llario, un futbolista ràpid, que coneix molt bé la categoria, i que procedeix del Atzeneta. També s’ha sumat a l’equip Marcos Blasco, un ex UD Alzira, que segurament no serà l’últim per al tram final de la temporada.

El Torrent CF creu que enguany pot haver-hi un ascens via Promoció o via ascens directe i per això s’han marcat el repte de quedar campions de lliga. Per això, enguany els fitxatges estan sent molt més potents que en anys anteriors i s’estan fent molt temps abans.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.212.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.