Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Dilluns, 27 de Març del 2023
FUTBOL

El Torrent CF es juga pujar a segona RFEF en un calendari final de lliga d’infart

L’ últim partit a casa els torrentinistes van gaudir de les millors ocasions per a alçar-se amb la victòria, l’Atzeneta es va emportar un empat de Sant Gregori

Encara que el Torrent va gaudir de les millors ocasions per a alçar-se amb la victòria, l’Atzeneta es va emportar un empat de Sant Gregori i es manté tres punts per damunt del conjunt torrentí. Els taronja van tindre un millor acompliment en la primera part que en la segona, encara que van buscar fins al final desfer la igualada. Xoc directe entre el tercer i segon de la taula, que va suscitar un fenomenal ambient de futbol en les graderies de Sant Gregori. L’Atzeneta (només dues derrotes en tot el que va de lliga) porta una volta sencera sense perdre, precisament des que el Torrent vencera en El Regit per 2-3.

El conjunt torrentinista havia guanyat al de la Vall d’Albaida en els tres compromisos de lliga en els quals s’havien enfrontat en aquesta Tercera RFEF (els dos de la temporada passada i el de la primera volta de l’actual curs). Hui no va poder ser i el Torrent, que en el que s’emportava de 2023 havia amarrat en el seu estadi la totalitat dels punts en joc, va cedir un empat davant un dels seus rivals principals en la pugna per l’ascens. Així doncs, un partit d’alta volada, un duel de titans entre dos blocs molt compactes.

Molta intensitat, disputa tàctica i malbaratament de facultats. Després dels primers minuts en els quals totes dues esquadres prenien totes les precaucions, en el minut 13 Gomis va donar el primer avís dels taronja en un tret des de més enllà de la frontal i el meta Ferri va atallar l’esfèric en dos temps. Poc després, després d’una bona combinació torrentinista, Llario va finalitzar jugada amb un xut que es va perdre per dalt. L’Atzeneta, per part seua, es va acostar per mitjà d’una pilota interior que va posar Serpeta i al qual no va arribar Leo quan encarava a Leandro.

Al cap de quatre minuts de la represa, el Torrent va tornar a disposar d’una altra oportunitat per a marcar. *Juanra va obrir el joc a la banda dreta, Pisa va penjar la pilota a l’àrea i el rebuig d’un defensa rival li va anar a Lois, que va controlar i el seu tret creuat no va agafar porteria per ben poc en desviar-ho un defensa a córner.

Així com, ja complits els tres minuts d’afegit, en un córner que va forçar Ivi i en el qual els taronja tampoc van aconseguir superar l’eficient dispositiu defensiu de l’Atzeneta. I així el partit va quedar abocat irremeiablement al “cerocerismo” inicial, que deixa a l’Atzeneta amb 48 punts i al Torrent amb 45, si bé amb el golaverage favorable als de Sant Gregori. Quatre jornades queden per al final de la lliga regular, esperem que guayant.