Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Abril del 2023

Folgado proposa convertir la Ronda del Safranar en una Via Verda

Folgado: “Com a Gran Ciutat, Torrent mereix zones verdes concordes a la seua categoria. Volem que Torrent siga una ciutat més agradable per a viure”.

La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado, ha proposat per a la pròxima legislatura convertir la Ronda del Safranar en una Via Verda de Torrent. La idea de l'alcaldable és ampliar la zona de passeig amb la plantació de més arbres que generen ombra, la instal·lació de fonts, pistes esportives a l'aire lliure, àrees de descans i jocs en una àmplia zona al llarg de tota la ronda d'uns 550 metres de llarg per 20 d'ample.

 

Amparo Folgado ha assenyalat que “Torrent precisa d'una via verda de veritat, amb ombra, àrees de jocs, de descans, pistes per a la pràctica esportiva, sent una ruta saludable molt necessària, com ja tenen municipis veïns com són Alaquàs i Picanya”.

 

A més, també ha destacat que “Tant la Ronda del Safranar com el carril cicle per als vianants a Picanya es queden estrets per a la quantitat de veïns que els utilitzen diàriament, és necessari que ampliem aquestes rutes saludables i que es complementen amb tota mena de zones que facen el passeig agradable i del qual puga gaudir tota la família”.

 

Folgado ha afirmat que “Com a Gran Ciutat, Torrent mereix zones verdes concordes a la seua categoria Volem que Torrent siga una ciutat més agradable per a viure, que compte amb més zones d'esplai tant per a xiquets com per a persones majors, esportistes i que apostem per millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.186.6

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.