Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

El Comité Electoral local del PP aprova la llista de Folgado per majoria

Arturo García, que al principi anava de número dos ha declinat anar en les llistes al "no complir-se els acords als que arribaren en el seu moment" d'una llista cremallera

El Comité Electoral del PP ha aprovat la llista proposada per la candidata a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado per majoria. Segons el comunicat del Partit Popular, Arturo García, que al principi s'anunciava com a número dos ha declinat anar en les llistes al "no complir-se els acords en el seu moment" d'una llista cremallera, ja que la candidata popular li va oferir a García sumar-se ell mateix i una altra persona que ell designara entre els deu primers llocs.

 

Folgado ha lamentat que en la reunió mantinguda amb el regidor Arturo García, aquest haja declinat el seu oferiment, “el meu projecte no és excloent, per això vull sumar a tots i el meu oferiment continua obert perquè García i una altra persona més puguen integrar-se en la candidatura del PP i sumar esforços per la nostra ciutat i el projecte del Partit Popular a Torrent”.

 

A més dels anunciats en el dia d'ahir, el periodista de Tele Torrent i professor Aitor Sánchez (3), i del qual fora director Territorial d'Empreses de la CAM i expresident de la Falla Avinguda, Pepe Maroto (2), Amparo Folgado ha presentat a la resta d'integrants de la llista. A més, Folgado incorpora a Sonia Roca (6) que és advocada i compta amb un despatx multidisciplinari a Torrent, així com, Jorge Andreu Carcelén (9), molt vinculat al món de l'esport a la ciutat i a entitats culturals populars i festives de Torrent. D'altra banda, ha format part de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil a la ciutat.

 

Entre els deu primers llocs destaca l'equip de treball del Partit Popular de Torrent, que porta quatre anys realitzant una campanya permanent al costat de Folgado i eixint cada setmana als barris de la ciutat, són el secretari general del PP, José Francisco Gozalvo (5), Amparo Chust (4), Ana Penella (7), Boro Císcar (8) i José Vicente Gallego (10).

 

Folgado també ha comptat amb els joves de Torrent, per a això ha sumat a la que ha sigut Reina de la Trobada en 2015 i Musa de la Música de la Unió Musical, Gema Guillamón (11), Noelia Marques (13), el coordinador de NNGG a l'Horta Sud, Edgar Heimerl (14), Guillermo Reolid i Vicen Mora que pertanyen a Noves Generacions.

 

El teixit associatiu de la ciutat de Torrent està molt present en la candidatura del Partit Popular. Amparo Folgado ha fitxat el president de l'AV El Pantà, Ernesto Mateu; el secretari de l'AV Ramón y Cajal, Juan Moreno i l'expresident de l'AV Camí d’Albal, Eduardo Contreras. Els tres líders veïnals han sigut molt actius durant aquests quatre anys, participant en el Consell del Barris organitzat per Amparo Folgado amb les associacions de veïns de la ciutat de Torrent i poden aportar la seua experiència i coneixement dels barris de Torrent.

 

Candidatura del Partit Popular de Torrent

1. Amparo Folgado Tonda

2. José Maroto Yago

3. Aitor Sánchez Collado

4. María Amparo Chust Giménez

5. José Francisco Gozalvo Llácer

6. Sonia Ángeles Roca Martínez

7. Ana María Penella Busach

8. Salvador Císcar Juan

9. Jorge Andreu Carcelén

10. José Vicente Gallego Madramany

11. Gema Guillamón Cervera

12. Carlos Calatayud Giménez

13. Noelia Marqués Moreno

14. Edgar Reynaldo Heimerl

15. María José Cubes Vidal

16. Ernesto Raúl Mateu Clavell

17. Ramona Mas Fortuny

18. Mercedes García Ramírez

19. Leonor Veguer Fernández

20. Adrián Herreros Rincón

21. Eduardo Contreras Hernández

22. Juan Moreno Moya

23. Inmaculada Salinas Costa

24. Carlos Sáiz Carrión

25. María Vicenta Campos Mora

Suplente 1. Luis Ramón Bocos González

Suplente 2. Guillermo Reolid Jiménez

Suplente 3. Vicenta Simona Mora Botezatu

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.166.96.191

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.