Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS MAIG 2023

Sumant per Torrent-Decidix demana zones infantils on poder jugar a la pilota

Actualment, l'ordenança de Convivència Ciutadana prohibeix als xiquets i xiquetes utilitzar la pilota en les zones i parcs infantils

Sumant per Torrent-Decidix ha presentat una proposta per a instal·lar zones infantils on poder jugar a la pilota. Actualment, l'ordenança de Convivència Ciutadana prohibeix als xiquets i xiquetes utilitzar la pilota en les zones i parcs infantils. La primera de les tres propostes consisteix a instal·lar xicotets recintes amb porteries i canastres, els quals es troben closos i amb xarxes als parcs públics, i així que puguen jugar sense molestar a ningú.

 

La grandària dels mateixos pot ser major o menor depenent la ubicació en la qual hagen de ser instal·lats, i haurien de comptar amb cartells informatius amb els horaris d'ús, per a conscienciar del descans dels veïns.
La segona opció seria, la utilització de les instal·lacions de Centres Escolars fora de l'horari lectiu, alguns dies a la setmana de manera alternativa. Amb això es pot anar girant per zones i centres perquè els veïns de totes les zones de Torrent puguen fer ús d'aquestes instal·lacions.

 

Finalment, el partit aposta per habilitar solars o similars per a instal·lar aquestes zones de joc, mitjançant el seu asfaltat i la col·locació d'unes pistes i porteries. A Torrent falten espais d'aquest tipus, i els pocs que hi ha es troben sempre ocupats.

 

En Sumant per Torrent – Decidix es lamenten que hui dia sembla considerar-se que és molt millor que la infància es passe en casa o en classes assistides i que si algú vol fer esport que vaja a un lloc on no moleste. Enfront de la prohibició actual s'ha de buscar punts de trobada perquè els joves deixen de costat el mòbil i puguen esplaiar-se en espais adequats per a practicar esport.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.212.145

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.