Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Abril del 2023
ELECCIONS LOCALS 2023

Folgado revela la seua llista de cara a les eleccions locals de maig

La proposta, entre la que es troba els fitxatges anunciats destaquen el periodista i company de Tele Torrent, Aitor Sánchez i l'expresident de la Falla Avinguda i exdirector territorial d'una sucursal bancària, Pepe Maroto, no estaría pactada amb el sector opositor d'Arturo García

La candidata a l'alcaldia de Torrent pel Partit Popular, Amparo Folgado, ha revelat la seua llista de cara a les eleccions locals de maig d'enguany. Entre els fitxatges anunciats destaquen el periodista i company de Tele Torrent així com professor de secundària en el col·legi de La Puríssima, Aitor Sánchez i l'expresident de la Falla Avinguda i exdirector territorial d'una sucursal bancària, Pepe Maroto, vinculat també al sector del xocolate.

 

També estaran en la llista Sonia Roca que és advocada i compta amb un despatx multidisciplinari a Torrent, així com, Jorge Andreu Carcelén, molt vinculat al món de l'esport a la ciutat i a entitats culturals populars i festives de Torrent. D'altra banda, ha format part de l'Agrupació de Voluntaris de Protecció Civil a la ciutat.
 

Sense revelar el lloc que ocupa cadascun, Folgado ha donat trasllat al Comité Electoral Local de la seua candidatura, on segons afirmen també ha atés les recomanacions de la Direcció Regional del partit, per a integrar i mantindre a l'actual regidor, Arturo García i una altra persona que ell designe. L'anunci supossa un pas endavant de la candidata del PP que no ha aceptat la proposta de llista pactada cremallera amb Arturo García i que obri de nou la crisi interna del partit a menys d'un mes de les eleccions locals. 

 

Amparo Folgado traslladarà esta nit la proposta de candidatura al comité electoral local, que ha de reunir-se aquesta nit, en el qual ella té majoria. No obstant això, les dues persones pertanyents al sector crític d'Arturo García li han comunicat que votaran en contra. De totes formes, la llista haurà de ser ratificada pel comité regional el que la valide o la modifique.

 

En l'aposta d'Amparo Folgado pels joves de Torrent, també ha inclòs al coordinador de NNGG a la comarca de l'Horta Sud, Edgar Heimerl. El PP a Torrent es presenta a les eleccions del pròxim 28 de maig amb la intenció de tornar a aconseguir l'alcaldia de Torrent, segons Folgado "vull donar-li a Torrent al millor equip humà al servei de tots els veïns i amb l'objectiu de posar a Torrent en el lloc que li correspon com a Gran Ciutat".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.244.201

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.