Dimecres, 26 de Juny del 2024

Actualitzada Dimecres, 26 de Juny del 2024 a les 13:28:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 13 de Abril del 2023

El PSOE celebra una jornada d'idees per al programa electoral

La formació socialista treballa en la redacció del seu programa a través de grups de treball oberts a la ciutadania i entitats.

La Sala Cívica de l’Antic Mercat va acollir la jornada de treball de programa electoral dels i les socialistes de Torrent als quals es van sumar representants d'entitats i veïns de la ciutat per a treballar en les propostes de la formació per a les pròximes eleccions municipals.


La jornada, que es va desenvolupar a la vesprada, va tindre un format diferent de través d'una dinàmica de treball en la qual es responia a una sèrie de qüestions sobre la ciutat i es plantejaven propostes per a millorar-les. El resultat van ser centenars de propostes que el grup de treball del Comité de Campanya haurà de treballar al costat del candidat per a acabar conformant una proposta electoral que atenga les necessitats de Torrent.


L'Alcalde Jesús Ros va intervindre per a agrair als assistents la seua ajuda en la preparació de les propostes i va destacar a necessitat de la participació de la ciutadania en la definició de les necessitats, les possibilitats de millora i les fortaleses de la ciutat.


També el coordinador del programa electoral socialista, Vicente Mora, apuntava “el nostre Alcalde sempre ha fet un programa concret, sense grans promeses, centrant-se en el possible, a adquirir un compromís real amb les persones i estant sempre al seu costat”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.51.206

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.