Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 12:23:02 hores

Dimarts, 04 de Abril del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispànic es fica en la final de la I Copa Mediterrània de Futbol Sala Femení de la Comunitat Valenciana

Malgrat la derrota davant Mutxamel per 1-2 en la semifinal pel títol autonòmic, com en l'anada les torrentines van véncer 1-5, la diferència més gran de gols els fa el pas a la final

El CEF Hispànic es ficava en la final de la I Copa Mediterrània de Futbol Sala Femení de la Comunitat Valenciana dimarts passat, amb la victòria en una molt complicada semifinal davant FS Alboraia. Cinc dies després i amb tot just un sol entrenament per mitjà, han tornat a aconseguir ficar-se en una altra final en aquesta setmana, en aquesta ocasió malgrat la derrota davant Mutxamel per 1-2 en la semifinal pel títol autonòmic, com en l'anada les torrentines van véncer 1-5, la diferència més gran de gols els fa el pas a la final.

Trobada disputada en el pavelló torrentí Anabel Medina en la matinal del Diumenge de Rams davant més de mig centenar de persones, jugat per tots dos conjunts amb una intensitat altíssima imposada per les alacantines que eren les més necessitades.

L'arrancada ha sigut molt intens, però sense moltes ocasions clares de gol en els primers minuts, sent les locals les que més provaven amb tirs una mica descafeïnats que la gegant Cristina atallava sense dificultat, segons han anat avançant els minuts les xiques de Carmen han anat prenent una mica més de control del joc com era d'esperar i les de Torrent continuaven ordenades arrere, amb fort defensa i contres ràpides que Cris continuava mantenint la seua porteria tancada, les poques ocasions obtingudes per les visitants, Nuria atallava de manera segura, la trobada estava embossada per a tots dos conjunts que no trobaven la manera de batre a Núria i Cristina que deixaven la seua porteria a zero en els primers 20 minuts en una gran igualtat general.

La segona meitat es pot considerar que ha tingut dues parts molt diferents, la primera fase ha sigut de clar domini torrentí amb diverses ocasions de gol que Cristina la millor de les alacantines, ha evitat que les de Torrent s'avançaren, la segona fase de l'última part ha tingut com a protagonista la parella arbitral que ha entelat una trobada que tenien immaculat passant desapercebut, però l'esport té aquestes coses, a vegades les persones necessitem tindre els nostres minuts de glòria, encara que hàgem d'enterbolir la nostra labor, grogues sense sentit i expulsions sense lògica.

En el minut 31 segona groga a Anna Mireia que únicament el senyor Pablo Carot ha pogut entendre, superioritat de les visitants que no han sabut aprofitar, en el minut 32 groga a Pitu per reclamar una acció antireglamentària i començava el recital. El joc de cinc de les alacantines ha provocat el tancament en la seua àrea a les torrentines, que a més en el minut 34 Irene donava la punta final a les de la part nord alacantina amb el 1-0 després d'un robatori d'esfèric i tir llarg a porteria buida, les de Mutxamel no els quedava una altra que seguir i tractar de maquillar l'eliminatòria amb el seu domini en joc de cinc.

Arribat el minut 36, després d'una llarga combinació, Noemi empatava la trobada 1-1 per a ficar més pressió a les locals, però les torrentines porten un final de temporada lluitant i patint fins al xiulet final, malgrat tot complit el minut 37 Ana María cap al 1-2, Lesley mitjançat el minut 38 ha estavellat la pilota en el cep del pal visitant, la trobada semblava acabat en el minut 39, però era el torn de l'assistent, indicant que una jugadora torrentina havia donat una manotada a la seua adversària quan era la visitant la que donava colzades per a alliberar-se de la seua marca i Lupi només posava la mà per a protegir-se, roja directa i una altra superioritat, a més de la segona groga a Pitu per protestar.

Segona final que Mutxamel no ha sabut aprofitar, fins i tot el col·legiat s'ha menjat una clara falta i targeta a una jugadora visitant per obstruir i evitar el servei en llarg de Núria la portera torrentina i el més clar Cris ix fora de la seua àrea quasi un metre amb el braç enlaire tallant la pilota i el Sr. Colegiado ha passat del tema, sense més moviment en l'electrònic s'arriba a la botzina final.

Victòria per la mínima d'un Mutxamel en una trobada que han guanyat com podien haver perdut per la molta igualtat vista sobre el parquet, partidàs de dos equips que no han deixat ni un segon de donar emoció a la graderia, partits com aquest són els que generen afició al futsal femení, felicitant les torrentines per la seua passada a la final i a les alacantines per no donar res per perdut i competir fins al xiulet final. La final Autonòmica li la disputaran el Villena FS i l'Hispànic Torrent, mancant data i sorteig.