Diumenge, 25 de Febrer del 2024

Actualitzada Divendres, 23 de Febrer del 2024 a les 12:55:22 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Abril del 2023
URBANISME

Sumant per Torrent demana asfaltar els carrers del polígon industrial i de les urbanitzacions

Des del partit lamenta que l'Ajuntament de Torrent estiga asfaltant carrers que es troben en bones condicions, i s'oblide d'asfaltar unes altres

Sumant per Torrent demana asfaltar els carrers del polígon industrial i de les urbanitzacions. Des del partit lamenta que l'Ajuntament de Torrent estiga asfaltant carrers que es troben en bones condicions, i s'oblide d'asfaltar altres carrers on les clivelles i foradades s'apoderen del paisatge, sobretot en els disseminats o el polígon Masia del Jutge de Torrent.

 

"A la Urbanització del Pantà, alguns carrers es troben en molt mal estat" assegura Roberto Gómez, candidat a l'alcaldia de la formació. Aquesta situació es repeteix en molts altres disseminats, que segueixen sense estar dotats de serveis adequats, i pateixen la desídia dels reiterats governs enfront de les inversions que es realitzen en el nucli urbà.

 

Altres exemples els trobem en el Polígon Masia del Jutge, on el carrer Perelló presenta unes clivelles considerables, o la mateixa Masia del Jutge la qual li segueix de prop. En Sumant a més, recorden que continuen esperant el pas de vianants que van sol·licitar en la zona, concretament en la intersecció entre el carrer Sabaters y la carretera Masia del Jutge, per a facilitar l'encreuament als vianants o esportistes de la zona.

 

En el partit esperen que no hagen de passar 4 anys perquè el govern de torn vulga asfaltar a última hora aquests carrers de cara a les eleccions, ja que els veïns dels voltants també paguen els seus impostos i es mereixen tindre uns carrers en condicions, i no asfaltar-se sempre les mateixes.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.200.77.92

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.