La IV edició del festival gastronòmic ‘Degustació de Cultures’ fa les delícies dels torrentins
Les cases regionals de la ciutat van repartir més de 12.000 racions de plats tradicionals com les molles, la truita de gambetes, els aladrocs fregits o la paella
La quarta edició del festival gastronòmic Degustació de Cultures va tornar a omplir la plaça Major dissabte passat amb una selecció de les millors i més característiques receptes culinàries de les associacions culturals de Torrent, que van arribar a repartir, entre els centenars de persones allí reunides, més de 12.000 racions de plats típics com la truita de gambetes, les molles, els aladrocs fregits, els embotits ibèrics o la paella valenciana, entre altres.
“Vull destacar l'enorme treball que han realitzat des del Centre Cultural Rociero Andalúz, l'Associació Cultural Castella-la Manxa, el Centre Cultural El Quixot, l'Associació d'amics de la Cultura Andalusa, l'Associació Unió Extremenya i l'Associació Provincial de Mestresses de casa i Consumidors Tyrius de Torrent. Any rere any, estem consolidant aquesta festa de la multiculturalitat torrentina com un dels esdeveniments més esperats pels nostres veïns i veïnes, i és un èxit del qual tots hem de sentir-nos molt orgullosos i agraïts, ja que engrandix la nostra ciutat, Torrent”, destaca la regidora de Cultura, Susi Ferrer.
Igualment, durant la celebració del festival els més xicotets van gaudir de diverses animacions infantils en la mateixa plaça Major i l'emblemàtica Torre va obrir les seues portes al públic, celebrant-se també visites guiades per l'exposició “Arròs a la valenciana” en el Museu Comarcal de L'Horta Sud, on romandrà oberta al públic fins dimecres que ve 5 d'abril.
Normes de participació
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.
La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa
Normes de Participació
Política de privacitat
Per seguretat guardem la teua IP
3.145.9.200