Diumenge, 23 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 21 de Juny del 2024 a les 11:33:38 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 03 de Abril del 2023
ENTREVISTA GUILLERMO ALONSO, CANDIDAT DE VOX A L'ALCALDIA DE TORRENT

Alonso: “Si és necessari recolzarem el PP, però no renunciarem als nostres principis”

El jove candidat recorda que tot el que siga positiu per a Torrent el recolzaran i no es quedaran en el no per el no, però tampoc hipotecaran el futur de Torrent

Guillermo Alonso del Real és el candidat de VOX a l’alcaldia de Torrent. Advocat de professió i pare de família nombrosa va nàixer a Sevilla, però l’amor el va portar a Torrent fa 18 anys. Es defineix com una persona de família que li agrada estar amb els seus i gaudir amb ells dels xicotets moments de la vida. Les seues inquietuds li van apropar a VOX i li van proposar ser candidat i després “d’una nit sense dormir” va acceptar per responsabilitat, “cal involucrar-se si es vol canviar les coses”.

 

Imagine que ja s’està treballant en el programa electoral. Sí, i la veritat és que ja hi ha molt de treball fet per part de l’equip de companys de l’Ajuntament que m’ha rebut molt bé i la connexió ha sigut immediata. Per la meua part aportar tot el que puga i arreplegar totes les preocupacions e inquietuds dels veïns que han arreplegat al llarg d’aquests quatre anys, perquè s’ha fet un molt bon treball.

 

Com qualifica el treball de VOX durant aquests quatre anys? Antonio i Salvador han fet un gran treball i només tinc paraules d’agraïment i reconeixement en un moment en què VOX no era tan conegut en Torrent. I en la part orgànica el treball ha sigut brutal, han estat eixint al carrer, han parlat en els veïns.

 

En el cas que fos necessari el vot del seu partit perquè el PP tornara a governar Torrent, els recolzarien? Seré sincer, jo tinc el meu treball i no tinc la necessitat d’estar en cap lloc. Si és necessari i si hi ha un bon enteniment, perquè no? Això sí, no renunciarem als nostres principis perquè estaria traint-me a mi mateix i a les persones que confien en nosaltres.

 

Estaran els dos regidors de VOX, Antonio Martínez i Salvador Benlloch en les llistes? He de dir que gràcies a Déu m’han alliberat d’aquesta responsabilitat. Hi ha molt de treball fet, hi ha molta gent involucrada i no puc arribar jo i per “l’article 33” com es diu en la meua professió i començar a nomenar a persones. Jo confie en el criteri del partit i crec que tindrem la millor llista per a les necessitats que tenen els veïns de Torrent.

 

PP i PSOE s’han enfrontat per les dades de criminalitat de Torrent. Vaig a parlar-te com a ciutadà més que com a candidat. No discutiré si en 2013 i 2014 les dades eren més elevades, però sí que hi ha una tendència ascendent i com a pare em preocupa. Els veïns de Torrent es mereixen estar tranquils en temes com l’ocupació, d’agressions sexuals entre altres. Em preocupa, com a pare, com a ciutadà i per descomptat com a polític.

 

Una altra qüestió que ha criticat VOX al llarg d’estos quatre anys són les polítiques socials. En aquests temes mai és suficient. I he de dir que Torrent és un poble solidari amb una gran quantitat d’associacions i voluntaris que dediquen el seu temps lliure per ajudar els seus veïns. Hi ha tantes persones a tindre el bàsic és un luxe. Per la qual cosa en el pressupost cal invertir tot el que es puga.

 

També la desocupació ha preocupat el seu partit aquesta legislatura. Les xifres són preocupants perquè no baixem dels dos dígits des de 2006. No entenc com amb la situació geogràfica de Torrent, la gran població que té i les infraestructures i connexions, la zona industrial de Torrent estiga com està mentre altres ciutats amb menys poblacions estan millor que nosaltres. És un punt clau tindre un polígon industrial potent. Però també el comerç local, el que et coneix i et tracta de tu, són dos sectors que cal fomentar perquè estan interconectats.

 

El Pla FICUS ja ha complit un any, el seu partit va votar en contra. Encara que hi ha projectes que estan molt bé, també hi han altres necessitats que no estan dins d’eixe pla i que no són prioritaris. També apareix la famosa Agenda 2030 que intenten introduir-la i que hi ha qüestions que ens puguen condicionar a “pasar por el aro” que no han sigut elegides pels ciutadans s’haurà de vore. Però vull recalcar que tot el que siga bo per a Torrent el recolzarem, el que no pot ser és el no pel no.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.54.236

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.