Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 30 de Març del 2023
POLÍTICA

Benlloch deixa la seua acta de regidor de VOX després de coneixer el nou candidat

Salvador Benlloch ha anunciat que deixa l’acta de regidor i dejxa sde ser  portaveu de VOX en l’Ajuntament de Torrent per “sentirse menystingut per la direcció provincial” del seu partit. Segons ha confirmat a L’Opinió de Torrent la seua renuncia es produirà segurament el dilluns 3 d’abril després d’haver-ho comunicat també l’alcalde.

 

“Estic molt molest perquè vaig començar en el partit en 2017 quan érem molt pocs i aconseguim dos regidors, que no és mal resultat.I ara m’assabente, per mitjà d’un correu que han enviat a tots, que ja han elegit al candidat de Torrent. Em sent menystingut perquè no han donat valor al nostre treball. No han tingut la decència de cridar-me i donar-me una explicació. Igualment no pensava seguir, però les formes no em semblen correctes”. “Hem treballat molt, hem fet mes de 60 mocions, i no han sabut reconeixer este treball, a més de que les formes no han sigut adequades”.

 

De moment el seu company Antonio Martínez continua com a regidor de l’Ajuntament de Torrent i no ha donat declaracions al respecte de la decisió del seu company de partit.  Tant Salvador com Antonio, en les entrevistes estaven obverts a les decisions que poguera pendre el seu partit amb el seu futur en Torrent, però Salvador no ha vist un tracte just la forma en la que s’ha fet pública la candidatura de Guillermo Alonso, que diu que “no es coneix a Torrent”

 

Davant aquesta crisi que s’ha obert en VOX a poc menys de dos mesos per a les locals, es desconeix si el partit comptarà amb Antonio Martínez en les llistes que està dissenyant des de València.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.29.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.