Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 24 de Març del 2023

Folgado es compromet a millorar la il·luminació i la seguretat de Verge de la Macarena

La candidata a l'alcaldia pel PP, Amparo Folgado ha tornat a reunir-se amb els veïns de la zona coneguda com “la finca de l'alcalde” al carrer Verge de la Macarena, per tercera vegada en aquesta legislatura

La candidata a l'alcaldia pel PP, Amparo Folgado ha tornat a reunir-se amb els veïns de la barriada coneguda com “la finca de l'alcalde” al carrer Verge de la Macarena, per tercera vegada en aquesta legislatura, comprovant com els problemes que de manera reiterada han denunciat, segueixen sense solució per part de l'actual alcalde, Jesús Ros.
 

Folgado ha denunciat que “els veïns del carrer Verge de la Macarena es troben aïllats físicament de la resta de Torrent per les vies del metre i l'únic pas és una cova del llop subterrània i amb una sola lluminària, que fa por els veïns”.
 

A més, l'únic accés de vehicles al barri és des de la rotonda de la ronda del Safranar, per un camí asfaltat que també es troba totalment a les fosques i sense cap fanal. Aquest camí és utilitzat diàriament per centenars de persones que realitzen esport per la ronda del Safranar i al qual accedeixen també pel mateix pas subterrani, a les fosques.

 

Però per si això no fora suficient, aqueix camí asfaltat sense llum es troba al costat d'una séquia. Els veïns han demanat de manera reiterada que s'instal·le una tanca per a evitar alguna desgràcia, sense cap solució per part del govern socialista.
 

Folgado ha afirmat que “els veïns del carrer Verge de la Macarena paguen els seus impostos i mereixen tindre els mateixos serveis que la resta de la ciutat. Ha de ser una prioritat per al govern del PSOE, atendre les demandes dels seus veïns i evitar que la zona es convertisca en un gueto insegur i en el qual faça por eixir al carrer a meitat tard per trobar-se completament a les fosques”.
 

Per això també, Folgado s'ha compromés amb els veïns “si d'ací a maig l'actual alcalde continua tancant l'orella als veïns, em compromet a millorar la il·luminació del carrer Verge de la Macarena i a instal·lar la tanca que impedisca caure tant a veïns com a vehicles a la séquia”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.203.68

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.