Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Març del 2023
FORMACIÓ I OCUPACIÓ

La Plaça Unió Musical acull la II Fira de Formació Professional i Formació per a l'Ocupació

Després de l'èxit de la primera edició, la Fira torna el pròxim 29 de març amb l'objectiu d'informar sobre l'oferta formativa dels centres educatius i altres entitats de la ciutat

La Plaça Unió Musical acull la II Fira de Formació Professional i Formació per a l'Ocupació. Després de l'èxit de la primera edició, la Fira torna el pròxim 29 de març de 9 del matí a 7 de la vesprada, amb l'objectiu d'informar sobre l'oferta formativa dels centres educatius i altres entitats de la ciutat. En aquesta segona cita es promocionaran les 60 titulacions de formació professional i de formació per a l'ocupació que ofereixen els centres educatius i altres entitats de Torrent, de manera que la ciutadania puga conéixer les branques i eixides professionals al seu abast, així com les necessitats detectades en el mercat laboral.

 

"Des de l'Ajuntament de Torrent i l'empresa municipal IDEA'T volem agrair a la Generalitat Valenciana i a Labora la seua inestimable col·laboració per a tirar avant aquest esdeveniment per segon any consecutiu, ja que considerem que és una iniciativa molt útil per a millorar l'ocupabilitat de la ciutadania i, també, per a ajudar les empreses a créixer mitjançant la formació professional", comenta la regidora de Joventut i responsable d'IDEA'T, Marina Olivares.

 

Com a novetat enguany s'ampliarà l'oferta d'expositors respecte a l'anterior edició amb la presència del Consell Territorial de Formació Professional de l'Horta Sud, un comité impulsat per la Conselleria d'Educació i la d'Economia i format per representants dels sindicats, Labora, CEV o AEDI, entre altres, que treballa per a fomentar la plena inserció laboral i professional de la ciutadania apostant per la formació professional com a element principal.

 

Per això, a més dels expositors el públic podrà trobar un estand de la Direcció General de Formació Professional, un del Consell Territorial de l'Horta Sud i un altre compost de diversos centres de la comarca que imparteixen especialitats diferents dels centres torrentins. En aquest aspecte, en aquesta edició participaran els instituts públics de secundària de La Marxadella, Tirant lo Blanc, Serra Perenxisa i Veles e Vents, a més d'altres centres com Mare Sacramento, l'Escola d'Adults o l'Escola Oficial d'Idiomes i empreses com a Beta Formació, la Fundació Maria Auxiliadora, la Fundació Amigó, així com acadèmies privades que se sumaran als expositors municipals del CIJ i IDEA't. A més, en paral·lel, es realitzaran xarrades relacionades amb la formació professional en el Centre d'Informació Juvenil de Torrent, situat en la segona planta de l'Edifici Metre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.23.89

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.