Dijous, 18 de Juliol del 2024

Actualitzada Dijous, 18 de Juliol del 2024 a les 15:58:14 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 22 de Març del 2023
SALUT I BENESTAR

Sumant Per Torrent – Decidix proposa una ruta saludable i escolar fins al Col·legi El Vedat

El partit local ha presentat aquesta proposta de la qual podrien beneficiar-se tant els alumnes del col·legi El Vedat, com a senderistes o ciclistes

Sumant Per Torrent – Decidix proposa una ruta saludable i escolar fins al Col·legi El Vedat. El partit local ha presentat aquesta proposta de la qual podrien beneficiar-se tant els alumnes del col·legi El Vedat, com a senderistes o ciclistes.

En Sumant exposen que si bé antigament la majoria d'alumnes del Col·legi El Vedat provenien de València, hui dia ha canviat amb les construccions en les zones de Marxadella i Montehermoso. Això provoca que molts alumnes es desplacen caminant amb el perill de circulació que suposa el camí de terra al costat del canal, per no disposar de voreres i ser molt estret, agreujant-se els dies de pluja i fang.

 

La proposta constaria d'una doble opció; d'una banda seria la construcció d'una Ruta Saludable, Escolar i Bici en el camí de terra de l'altra part del canal, i instal·lar un pont o passarel·la per als vianants per a poder creuar el mateix, i accedir amb això al Camí de Realón on està situat el Col·legi El Vedat.

 

Com a segona opció, seriosa estendre aquesta ruta fins a Parc Central, i així discórrer al llarg del Carrer Riu Cérvol. El partit ha sol·licitat que per a això s'inste la Diputació de València per al finançament d'aquest projecte a través del Pla d'Inversions Financerament Sostenibles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.238.121.7

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.