Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Març del 2023

Sumant per Torrent - Decidix demana a l'Ajuntament posar en marxa el Marketplace

La formació recorda que va presentar el març passat de 2021 una proposta per a la implantació d'una plataforma digital perquè els comerços de la ciutat puguen vendre els seus productes a l'estil "amazon o ebay"

Sumant per Torrent - Decidix demana a l'Ajuntament posar en marxa el Marketplace. La formació recorda que va presentar el març passat de 2021 una proposta per a la implantació d'una plataforma digital perquè els comerços de la ciutat puguen vendre els seus productes a l'estil "amazon o ebay".

 

"Fa aproximadament 1 any el mateix consistori va anunciar que duria a terme la proposta de Sumant, i que procediria a la implantació del Marketplace, però la veritat és que hui dia continua sense estar implantat", lamenta Roberto Gómez candidat a l'alcaldia de la formació.

 

Amb aquest projecte el que es pretén és augmentar la digitalització del comerç local i que puguen competir amb les grans plataformes de venda en línia. D'aquesta manera els veïns de Torrent poden accedir a la web o a l'APP de la plataforma, comprar els productes de barri de manera telemàtica, i rebre'ls mitjançant repartiment en les seues llars.

 

A més, tal com va sol·licitar el partit, aquest Marketplace estarà cofinançat amb fons europeus i suposarà un impuls per al castigat comerç local que porta encadenant dificultats des de la pandèmia, passant per la inflació o recentment la devolució de les Ajudes Covid a Labora per una incompatibilitat amb les facilitades per l'Ajuntament.

 

En aquest sentit, el partit constreny perquè no es demore més temps la seua implantació i puguen començar a beneficiar-se com més prompte millor comerços i veïns, igual que ja ocorre en altres poblacions com Alzira, on des de fa anys s'estan beneficiant amb èxit d'un Marketplace local.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.52.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.