Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 20 de Març del 2023
SUCESSOS

La Policia Nacional localitza a Toledo dues canelobres sostrets d'un habitatge de Torrent i deté a l'autor del robatori

Els objectes, de bronze massís, 1,70 metres d'altura i valorats en 4.000 euros, procedents d'una herència familiar i d'almenys huitanta anys d'antiguitat, ja han sigut retornats al seu legítim propietari. El robatori es va produir el juny de 2021, mitjançant escalament i després de fracturar el cristall de la porta d'accés al saló del domicili

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 50 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força ocorregut el juny de 2021. El sospitós hauria accedit mitjançant escalament a un habitatge de Torrent (València) i, després de fracturar el cristall de la porta d'accés al saló del domicili, hauria sostret de l'interior joies, rellotges, canelobres, aparells electrònics, bosses, plomes i diverses eines. L'arrestat ja es trobava a la presó per delictes anteriors.
 

La detenció s'ha produït després que els investigadors localitzaren en una pàgina web l'anunci de la venda d'uns canelobres, molt característics, de bronze massís, 1,70 metres d'altura, d'uns huitanta anys d'antiguitat i valorats en uns 4.000 euros, les característiques dels quals coincidirien amb els robats de l'interior de l'habitatge de Torrent el juny de 2021.
 

L'establiment on es trobaven els canelobres estava situat en una localitat de Toledo, per la qual cosa els agents de Policia Nacional del municipi toledà d'Alcázar de San Juan van comprovar en persona l'estat i característiques d'aquests, que van ser intervinguts per no disposar l'establiment de la documentació de compravenda. Els canelobres, una vegada recuperats, i procedents d'una herència familiar, han sigut retornats al seu legítim propietari.
 

Les investigacions dels policies han permés seguir la pista de diversos compradors d'aquests canelobres, fins a localitzar i detindre al presumpte autor del robatori a l'interior del domicili de Torrent, que en el moment de l'arrest es trobava ja ingressat a la presó per delictes anteriors. Així mateix, hi ha tres persones investigades no detingudes relacionades amb aquests fets.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.53.68

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.