Divendres, 24 de Març del 2023

Actualitzada Divendres, 24 de Març del 2023 a les 15:12:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Març del 2023
FALLES 2023

El Trasllat plena de fe i devoció els carrers del centre històric de Torrent

La falla de la Cotxera organitza el primer dels actes multitudinaris de la setmana gran de les falles amb la participació de les 29 comissions de Torrent i les Falleres Majors de Torrent i les seues Corts d'Honor

La ciutat de Torrent va viure un dels actes fallers més emotius i que mes passions desperta: el tradicional Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats el 16 de març. La Falla Cotxera organitza aquest acte des de l'any 1970, rendint un especial homenatge a la Geperudeta amb flors, poemes i versos.

 

El recorregut comença des del barri La Cotxera, on la comissió trau a la imatge de la Verge des de la parròquia del Bon Consell per a acompanyar-la en processó fins a arribar a la parròquia de l'Assumpció, tornant a la seua llar després d'haver rebut l'homenatge i l'admiració del món faller. En l'acte participaren les Falleres Majors de la ciutat, Anna Mora i Lorena González, acompanyades de les seues respectives Corts d'Honor, fent lliurament a la Patrona d'un ram de flors. 

 

Així tornà a congregar a les 29 falles de Torrent on demostren any rere any la seua fe, devoció amb poesies i flors a la Geperudeta que rebrà a les comissions de la capital de l'Horta Sud en la porta de l'Arxiprestal. Un dels primer actes multitudinaris de les feste josefines de Torrent i que és únic en el món de les falles. 

 

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.239.6.58

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.