Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Març del 2023
SUCESSOS

Detinguda una dona a Torrent per vendre droga a domicili amb el seu patinet elèctric

El modus operandi de la sospitosa consistiria a subministrar la substància estupefaent a requeriment, tant des del seu domicili, com traslladant-se en patinet elèctric fins al punt acordat amb el comprador

La Policia Nacional ha desmantellat un altre punt de venda a la menuda, situat en un domicili de Torrent. Les investigacions, en aquest cas, es van iniciar al febrer, després d'esbrinar els policies que una dona amb nombrosos antecedents per tràfic de drogues podria estar dedicant-se a la menuda des del seu habitatge. El modus operandi de la sospitosa consistiria a subministrar la substància estupefaent a requeriment, tant des del seu domicili, com traslladant-se en patinet elèctric fins al punt acordat amb el comprador.
 

Després de diverses perquisicions, els investigadors finalment ha registrat l'habitatge, on han localitzat i intervingut cinc grams de cocaïna, 2,7 de cristall, 1,5 grams de marihuana, una bàscula de precisió i 23 anells. Per tot això han detingut a la dona, de trenta-nou anys, com a presumpta autora d'un delicte de tràfic de drogues.
 

D'altra banda, els agents han desmantellat dos punts de venda de droga a la menuda, un situat a la ciutat de València i un altre en la localitat de Torrent, i han detingut a un home i a una dona, de 51 i 39 anys, respectivament, tots dos d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte de tràfic de drogues. Pel que sembla, subministrarien substància estupefaent des dels seus habitatges.
 

En el cas del punt de venda situat en la capital del Túria, concretament en el districte de Russafa, les investigacions es van iniciar al començament d'any, després de tindre coneixement els agents que en un domicili podria estar distribuint-se droga a petita escala.
 

Després de confirmar l'activitat il·lícita, els policies han registrat l'habitatge, on han localitzat i intervingut prop de 127 grams de cocaïna, uns 295 d'haixix, 1.000 euros en efectiu i una balança de precisió. També han detingut com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues al responsable d'aquest punt de venda, un home de 51 anys amb antecedents policials, que ja ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.79.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.