Diumenge, 21 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 16 de Març del 2023
FALLES 2023

La Geperudeta acompanyarà a les 29 comissions en el Trasllat

La comissió fallera de la Cotxera és l'encarregada d'organitzar els primers dels actes de la setmana gran de les falles i en el que participen les 29 comissions de la ciutat i les Falleres Majors de Torrent amb les seues Corts d'Honor

La ciutat de Torrent viurà un dels actes fallers més emotius i que mes passions desperta: el tradicional Trasllat de la Mare de Déu dels Desemparats el 16 de març. La Falla Cotxera organitza aquest acte des de l'any 1970, rendint un especial homenatge a la Geperudeta amb flors, poemes i versos.

 

El recorregut comença des del barri La Cotxera, on la comissió trau a la imatge de la Verge des de la parròquia del Bon Consell per a acompanyar-la en processó fins a arribar a la parròquia de l'Assumpció, tornant a la seua llar després d'haver rebut l'homenatge i l'admiració del món faller. En l'acte participaran les Falleres Majors de la ciutat, Anna Mora i Lorena González, acompanyades de les seues respectives Corts d'Honor, fent lliurament a la Patrona d'un ram de flors. 

 

Així tornarà a congregar a les 29 falles de Torrent on demostren any rere any la seua fe, devoció amb poesies i flors a la Geperudeta que rebrà a les comissions de la capital de l'Horta Sud en la porta de l'Arxiprestal. Un dels primer actes multitudinaris de les feste josefines de Torrent i que és únic en el món de les falles. 

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.201.97.224

Encara no hi ha comentaris

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.