Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Març del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispánic es proclama campió de lliga a Cabanes després de véncer per zero a cinc

Les hispàniques han aconseguit un èxit major de l'esperat a l'inici de temporada, arrancant amb la base de la temporada anterior, en la qual es va aconseguir quedar terceres

El CEF Hispànic Torrent, s'ha proclamat campió de la lliga regular en la seua visita a Cabanes, cuera del grup, després de la burxada en la jornada anterior a Torrent davant la seua publique, les torrentines han confirmat el que s'esperava d'elles, proclamar-se campiones de lliga del grup B autonòmic 2022-2023.

 

L'equip torrentí s'ha desplaçat amb tot el seu arsenal a Cabanes, acompanyades per diversos familiars i les exjugadores Cris i San, ambdues van formar part de la plantilla fins al mes de novembre, sent part important de l'èxit de la temporada i han volgut mostrar el seu suport en la graderia des del principi fins al final.

 

Les hispàniques han aconseguit un èxit major de l'esperat a l'inici de temporada, arrancant amb la base de la temporada anterior, en la qual es va aconseguir quedar terceres amb els mateixos punts que el segon, també de manera inesperada. En el seu dècim aniversari de fundació, el club de Ricardo Bellver es va marcar a l'inici de temporada l'objectiu de ficar-se entre els cinc primers per a assegurar la permanència en la lliga de la nova categoria autonòmica, però amb la incorporació de Carmen i Irene l'equip va assolir més fons d'armari i un major equilibri a l'hora de suplir els molts alts i baixos durant la temporada, amb lesions i sancions. 

 

A més cal afegir la gran recuperació de jugadores com Alba, Lupi o Clara fonamentals en el final de competició amb bon joc i gols, la constància d'Anna Mireia, Almu i Clara, l'eficiència de Núria i Claudia sota pals, la qualitat de Lesley cervell i efectivitat golejadora de l'equip, la gran faena de Cris i San fins que el van deixar quasi finalitzada la primera volta. Però sobretot la gran faena psicològica, tècnic, tàctic i físic desenvolupat per M. José Climent, Pitu i Paco Navas en aquestes dues últimes temporades amb unes xiques arribades del món del futbol i poca experiència en el 40x20 en l'àmbit d'alta competició, demostrant que un bloc unit, treballant amb sacrifici i humilitat, remant en una mateixa direcció es pot competir contra equips ja fets i formats per al futsal.

 

L'encontre no ha sigut gens fàcil d'eixida per a les torrentines, davant un equip disposat a competir-los fins al xiulet final, sent el primer punt de les de Torrent quasi en el meridià de la primera meitat obra de Lesley 0-1, resultat amb el qual s'ha arribat al descans gràcies a l'impecable treball en defensa de les xiques de roig.

 

La segona meitat ha sigut més intensa per les valencianes que en el minut 24, Lesley cap al 0-2 que ha deixat molt tocades a les locals, sobretot en el minut 27 que Carmen ha posat la punta amb el 0-3 a un equip castellonenc que començava a donar símptomes de lliurament, el 0-4 ha arribat minuts després en el 32 per mitjà d'Irene, per a posar el fermall final amb un "hat trik" particular de Lesley en el minut 39, tancant l'electrònic amb el 0-5 final.


Victòria i campionat, que els permetrà disputar la semifinal pel títol el pròxim dia 25 de març davant Mutxamel, segon classificat del grup "A" i la millor defensa de la competició autonòmica amb només 20 gols encaixats.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.130.31

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.