Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 11:29:24 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Març del 2023
FALLES 2023

La falla Parc de Trenor ultima les seues falles davant l’incompliment del seu artista

La comissió prepara a contrarellotge la plantà i pinta les falles que estan sense acabar, com altres quatre comissions de la província que també s’han vist afectades

La falla Parc de Trenor ultima a contrarellotge els preparatius de les seues falles davant de la desaparició del seu artista faller que fa uns dies els havia deixat tirats, sense acabar les seues falles. D'igual manera este artista havia deixat en la mateixa situació a quatre comissions més. 

Al mal mal temps, bona cara, han pensat els fallers que s'han ficat mans en l'obra per a reconstruir i el poc que han pogut rescatar del taller del seu artista.  Tal com han manifestat hui:  "Els nostres fallers, majors i xiquets, s'han ficat hui a treballar per a que la nostra comissió puga plantar els millors monuments possibles", mostrant així la unió. 

Fa dos dies la falla publicava un comunicat on agraïa a les comissions les mostres d'efecte: "Des de la comissió de la Falla Parc de Trenor volem agrair de cor la quantitat de mostres d'afecte que estem rebent per part del món faller. Ací es demostra que les falles són més que festa, són germanor, solidaritat i suport en els moments més difícils. Aquesta comissió ha decidit seguir avant amb el poc que tenim de monument i agraim a tots els que s'han oferit a donar els seus ninots, però considerem que ja que són records dels seus anys de regnat han de conservar-los. Per descomptat, tenim les portes obertes a totes aqueixes persones que han oferit la seua ajuda. Visca la Falla Parc de Trenor i visquen les Falles!" 

 

Altra de les falles afectades era la falla Conservatori, d'Oliva, que publicava el passat 11 de març un comunicat més dur on expressava el seu malestar: El nostre suposat artista faller, Roberto Chorro Torregrosa, a 4 dies de la plantà ens ha deixat descoberts sense els dos monuments. Els mateixos dos monuments havien sigut venuts a vàries comissions de la província. Els ninots ens els trobem, quan arribem a la seua suposada nau, en Sant Vicent del Raspeig, Alacant, tots per a acabar, pintar o inclòs inexistents. On hem hagut de fer un repartiment entre les 5 comissions damnificades per tal de poder cremar el dia Sant Josep un simbòlic monument. Des de la nostra falla denunciem els fets i agraïm el suport de totes les comissions veïnes.

 

Per la seua banda, la falla Plaça de la Constitució, de Carcaixent. Els fallers han comunicat: "L'artista Roberto Chorro Torregrosa, a tan sols quatre dies per a la festa fallera, ens ha pres el pèl venent-nos els mateixos monuments a cinc falles distintes de la regió. Aquest mati, ens hem juntat amb les associacions de la Falla Conservatori d'Oliva, Falla El Moli de Paterna, Parc de Trenor de Torrent i La Glorieta d'Alberic, per poder repartir-nos els ninots i plantar una falla simbòlica als nostres carrers. Volem agrair-los la germanor i el suport que ens han donat davant aquesta situació conjunta. Des de la comissio volem denunciar aquests fets i agrair el suports de les comissions veines."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.15.219.217

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.