Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 06 de Març del 2023
FUTBOL

El Castelló B trenca la ratxa d’ imbatibilitat del Torrent CF

Els de Mir van caure derrotat en el Grau de Castelló davant el filial albinegre per 2-1 en el descompte

El filial del Castelló va trencar una ratxa històrica del Torrent CF que no es recordava en molt de temps. I per a fer-ho va tindre que remuntar i a més guanyar-li en el descompte. Va eixir molt ficat l’equip torrentinista, que a penes complit el primer minut de joc va gaudir d’una gran ocasió per mitjà d’un superb xut de Javi Llario des de la frontal que va obligar Charlie a volar en la seua estirada per a traure una gran mà que va desviar a servei de córner una pilota que es colava.

El Torrent, en eixa arrancada de partit, se sentia dominador i la seua pressió bastant avançada obligava al filial del conjunt ‘orellut’ a romandre més aviat tancat en el seu camp. No obstant això, amb el pas dels minuts el Castelló B es va llevar el domini de damunt, va passar a moure la pilota d’un costat a un altre i a estrényer més amunt, encara que sense inquietar a penes sobre l’àrea torrentina.

Mauri va encarar per cames, però en arribar a l’àrea, la saga taronja va tapar la seua internada. En l’altra part del camp, la passada de Diego a l’espai buscant a Llario va ser interceptat pel meta local, que va caminar atent en el seu rebuig en la corona de l’àrea. La resta de la primera meitat va oferir igualtat de forces i poca activitat en les àrees, on a penes succeïa res, donat el clar predomini de les defenses sobre els atacs.

De tornada de l’entretemps, el Torrent va fer un pas avant i va eixir amb noves empentes per a prendre el comandament de la trobada i rondar sovint sobre l’àrea local amb centres penjats, com el de Diego buscant de nou a Llario o la pilota servida de córner per Ivi i que es va passejar per l’àrea xica sense trobar rematador. nàixer el 0-1 en el minut 53.  Finalment el Castelló va poder remontar en els últims minuts del partit deixant el marcador en contra dels visitants.

La derrota deixa al Torrent habitació amb 41 punts, a quatre punts del líder, l’Oriola, que encara ha de jugar aquesta vesprada, en canvi, el Castelló B és quinzé amb 22, a un de la permanència a costa de que es complete la jornada. En la pròxima jornada el filial albinegre es desplaçarà fins al camp del Silla.