Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Març del 2023
BÀSQUET

Pablo Pérez, nou entrenador del Nou Bàsquet Torrent

El club ha agraït a José Díaz la gran faena realitzada des del moment en què va assumir la direcció de l’equip

Pablo Pérez és el nou entrenador del Nou Bàsquet Torrent. Pérez es farà càrrec de l’equip que juga enguany en lliga EBA després de l’acord entre José Díaz i el NB Torrent per a la desvinculació del ja ex entrenador. El nou màxim responsable del primer equip compta amb experiència en diferents clubs de la comunitat com el Ros Casares, El Pilar, Paterna i València Basket així com en  diferents seleccions autonòmiques. El tècnic ja s’ha ficat a treballar i ja ha dirigit  el primer entrenament amb el grup al costat de la resta del staff, del qual continuaran formant part Jose Ramón Peiró, Adrián Alfaro i Miriam Martí.

 

El club vol agrair al ja ex entrenador,  José Díaz, la gran faena realitzada des del moment en què va assumir la direcció de l’equip la temporada passada. En un comunicat oficial del NB Torrent, el club torrentí ha explicat que “Díaz marxa amb l’objectiu complit de consolidar a l’equip en la categoria i amb l’afecte de l’afició i de la pedrera, amb els quals s’ha involucrat des del primer dia”.

 

Per altra banda, el conjunt torrentí rebia a casa el passat dissabte 4 de març a un dels rivals més forts del grup, el CB Sueca. Després d’una mala ratxa de 3 derrotes consecutives, l’equip afrontava el partit amb l’ambició de redimir-se contra un rival d’alt nivell.El partit va començar bé per als de Torrent, amb poc encert però bones defenses i un ritme alt.

 

Els de Sueca, superiors físicament gràcies a la grandària dels seus homes interiors, intentaven buscar els seus avantatges i donar-li la volta al partit. No ho aconseguirien fins a la segona part, on van remuntar un avantatge del Nou Bàsquet Torrent i es van acostar en el marcador. Malgrat això, els homes de Pablo Pérez - que dirigia el seu primer partit com a nou entrenador de l’equip - van saber gestionar amb maduresa i duresa els minuts finals fins a fer-se amb la victòria.

 

Els homes més destacats van ser Lucas Blasco i Ivan Alexandrov. Aquesta setmana que ve, el Torrent visitarà la pista de Villareal, 2n classificat de la lliga i els de Pérez ja estan treballant de valent per a poder emportar-se a casa una nova victòria. Són conscients de la dificultat de tindre enfornt al segon classificat de la lliga, però l’equip pot aconseguir la victòria entrenant dur. Vorem que ens depara aquest partit que resulta atractiu per els aficionats al bàsquet.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.253.93

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.