Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Març del 2023
ENTREVISTA FALLERES MAJORS DE TORRENT 2023

“Són les Falles de compartir”

Anna Mora serà la fallera major que fa 52 i Lorena González la número 45 i ambdues esperen la recta final de les festes josefines del seu any

Anna Mora i Lorena González esperen ja la recta final de les Falles de 2023. Unes falles sense restriccions sanitàries i que esperen amb molta emoció després de tres anys de pandèmia. Anna és la fallera major de Torrent que fa 52 i Lorena González és la fallera major infantil de Torrent que fa 45.

 

Com definiríeu els sentiments experimentats en la Crida? Anna: Són moment inoblidables. El millor moment és l’entrar en la plaça major, que per a mi és com estar en casa i vore les cares de tota la gent. I per suposat, el moment de pujar a la torre i compartir abraçades amb la Cort i cantar juntes.

Lorena: Va ser impressionant vore a totes les falles, les pancartes, familiars i amics. No volíem baixar de la Torre, era tota una festa.

 

Quins són els actes que més ganes tens que arribe? A: L’Ofrena. Compartir el passat exercici amb Lorena va ser molt especial i enguany com a fallera major de Torrent, més encara.

L: També l’ofrena, ja que és molt emocionant vore a tota la teua comissió esperant la teua arribada a la plaça.

 

Quin missatge donaries als faller de Torrent? A: Que siguen pacients, i que tot el món disfrute de la festa, des de qualsevol vessat. Tot el món pot aportar la seua visió, la seua forma de celebrar la festa.

L: Els xiquets hem demostrat que som el futur, però també el present de la festa. Voldria dir que vinga tot el món a Torrent per viure les falles, perquè són molt intenses i molt boniques i al igual que anem a València en Metro, també poden vindre molts turistes en poc de temps.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.175.5.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.