Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 10 de Març del 2023
PP

Folgado demana a Ros que sol·licite l'ajuda de 400.000 euros per a millorar el Consultori del Vedat

Folgado: “El Consultori precisa d'una ampliació de les seues instal·lacions i eliminar els actuals contenidors d'obra, per la qual cosa pregue a Ros que sol·licite aquesta ajuda”.

La portaveu del Partit Popular i candidata a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado ha demanat a l'actual alcalde de la ciutat, Jesús Ros, que sol·licite a la Generalitat l'ajuda de fins a 400.000 euros de la Conselleria de Sanitat per a la millora de locals destinats a la prestació d'assistència sanitària, del Pla d'Intervenció Arquitectònica en Consultoris (PIAC), que ha sigut publicada aquesta setmana.
 
Cada ajuntament pot rebre fins a 400.000 euros i té un mes per a sol·licitar aquesta ajuda, per la qual cosa Folgado ha afirmat que “El Consultori del Vedat precisa d'una ampliació de les seues instal·lacions i eliminar els actuals contenidors d'obra, per la qual cosa pregue a Ros que sol·licite aquesta ajuda, si el PSOE no vol ampliar el centre sanitari, el PP a partir de maig sí, per la qual cosa l'aportació de la Conselleria serà de gran ajuda”.
 
La candidata a l'alcaldia pel Partit Popular, Amparo Folgado va visitar recentment aquestes instal·lacions en El Vedat, les quals s'han ampliat amb contenidors d'obra i es va comprometre a ampliar el Consultori del *Vedat en condicions i no en contenidors.

A més, Folgado va lamentar que “el Sr. Ros s'ha gastat milions d'euros en aquesta legislatura a comprar edificis sense cap ús i que continuen tancats per tot el nucli urbà de Torrent, mentre que, en El Vedat, ha ampliat un centre sanitari amb contenidors d'obra, el que demostra quines són les seues prioritats”.
 
Els ajuntaments tenen un mes des de la seua publicació en el DOGV per a sol·licitar aquesta ajuda per a la millora de les infraestructures sanitàries de la xarxa pública sanitària i, per tant, de l'atenció sanitària que rep la població, per la qual cosa Amparo Folgado constreny a Ros a sol·licitar aquesta ajuda per al Vedat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.87.156

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.