Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 10 de Març del 2023

Robert Gómez, Carmen Furió i Valeria Andrés guanyen els Jocs Florals

La falla Ramon y Cajal torna a convocar el concurs per excel·lència de les lletres valencianes

La falla Ramón y Cajal organitza de nou els Jocs Florals, que enguany ha guanyat Robert Gómez, amb el seu treball "Simfonia de falla", de  Nicolau Andreu; Carmen Furió en infantils (falla Sant Roc) i Valeria Andrés (Ramón y Cajal). Un total de 18 treballs de 10 comissions han participat en  la categoria adulta i en infantils.

 

En segon lloc en el concurs ha quedat Vicente Mora de la comissió Santa Llúcia, amb l'obra "39". Li segueix "Cor Faller" de Sara Villalón, pertanyent a Ramón y Cajal. En la categoria de menys d'11 anys ha sigut la vencedora Valeria Andrés, pertanyent a Ramón i Cajal, amb el treball "La falla del meu cor". En la modalitat de majors d'11 anys, han triomfat Carmen Furió, de Sant Roc, i Belén Molina, també de Ramón i Cajal.

 

El jurat estava format per: la regidora de Cultura, Susi Ferrer; el president de la Fundació Horta Sud, Alfred Domínguez; el director del centre de formació de persones adultes, Josep Veiga; el cronista de la ciutat, José Royo, i l'intel·lectual Guillermo Valls.

 

Hui divendres a la falla Ramon y Cajal fa la cloenda a la seua setmana cultural fallera amb un contacontes dedicat per als infantils de la falla al voltant de la falla del carrer Cambrils, acte que forma part de la programació especial del centenari que han organitzat les falles de Torrent, la comfet, la junta local fallera i l'Ajuntament. 


Dimarts va arrencar la setmana cultural amb la presentació dels llibrets de les falles de Torrent, on cada coordinador de llibret va explicar el contingut de la seua obra. Dimecres va serà el torn del concurs de preguntes sobre història i falles, "A Torrent no li falles."

 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.151.231

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.