Dissabte, 27 de Juliol del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Juliol del 2024 a les 09:28:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Març del 2023
PARTIT SOCIALISTA

Jesús Ros presenta una llista electoral amb novetats en els primers llocs

El líder dels socialista introdueix a Inma Barat i Edu Gómez Silgo entre els cinc primers llocs i baixa a Jose Antonio Castillejo i Marina Olivares

Després de setmanes d'incertesa sobre la candidatura, el partit socialista de Torrent ha sigut capdavanter i ha sigut el primer a fer públic la llista electoral per a les eleccions municipals que se celebraran dins de dos mesos a Torrent. L'agrupació socialista ha aprovat en la seua reunió executiva la proposta de llista del candidat Jesús Ros, que ha introduït pocs canvis entre els 13 llocs amb opcions de ser regidors.
 
Les dues grans novetats són l'entrada de la independent Inma Barat, i l'assessor del partit, Edu Gómez Silgo, que ocuparan les posicions 4 i 5 de la llista. Repeteixen en la seua posició Andrés Campos com 3, Susi Ferrer com 8, Pepe Arnau com 9 i Daniel Inserte en la 11 posició.
 
Entre els tretze primers que donarien la majoria absoluta hi ha moviments com l'únic gran ascens d'Esmeralda Torres del lloc 10 al 2, però es produeixen molts descensos. Així, Inma Amat baixa 4 llocs del 2 al 6, Pascual Martinez Climent baixa 2 llocs quedant en el 7, i Marina Olivares cau 6 llocs fins al 10. El més castigat ha sigut Jose Antonio Castillejo, que passa del 7 al lloc 13 respecte a la llista de 2019. En les passades eleccions el partit socialista va aconseguir 11 regidors, per la qual cosa les possibilitats que alguns no repetisquen al maig d'aquest any 2023.
 
De la llista, no repeteix Patricia Sáez, regidora d'Educació, qui segons fonts del partit ha decidit eixir de la llista per motius personals. Tampoc repeteix Antonio Mora ni Carmen Planells, que van estar també entre els llocs 12 i 13 en la passada llista electoral, els que permeten governar amb majoria absoluta.
 
L'Alcalde i candidat, Jesús Ros, ha declarat “hem treballat perquè siga una candidatura unida i forta, que està dipuesta a continuar treballant per Torrent i governant per a tots els torrentins i torrentines, per al conjunt de la societat.

D'altra banda, el Secretari General de l'Agrupació local, Ximo Planells, ha posat de manifest que “en aquests moments és l'únic partit que té una candidatura és el socialista i això demostra estabilitat i que el nostre Alcalde està centrada en treballar, a desenvolupar un projecte de ciutat que creix, on cabem tots”.
 
La llista es completa amb alguns noms coneguts
Dels 25 integrants de la llista destaquen alguns noms coneguts. A més d'Inma Barat, que va ser Reina de l'Encontre de la Setmana Santa en 2006, i Fallera Major de Torrent en 2012 i és presidenta del Comité Local de Casa Caridad, també destaquen noms com Miguel Requena, el que fora president de Junta Local Fallera, i que entraria com a independent en la posició 15. També sona per la seua vinculació a l'esport del bàsquet Pasqual Chulià, director esportiu del Nou Basquet Torrent.
 
La llista aprovada per l'agrupació es compon dels següents noms per aquest ordre:
01-Jesús Ros Piles
02-Esmeralda Torres Guillén
03-Andrés Campos Casado
04-Inma García Barat (INDEPENDENT)
05-Edu Gómez Silgo
06-Inma Amat Martínez
07-Pascual Martínez Climent
08-Susi Ferrer San Pablo
09-Paco Pepe Arnau Roig
10-Marina Olivares Hernández
11-Daniel Inserte Carbó
12-Chelo Martínez Company (INDEPENDENT)
13-Jose Antonio Castillejo
14-Maribel Fernández Roig
15-Miguel Requena (INDEPENDENT)
16-Isabel Llópez Torrent
17-Carlos Jordán
18-Adela March Cano
19-Pasqual Chulià Lizondo (INDEPENDENT)
20-Consuelo Valero Alapont
21-Evaristo Planells Andreu
22-Lorena Pedrón Gutiérrez
23-Juan Magán Martínez
24-Lola Ruiz Ladrón de Guevara
25-Vicent Puig Mora
26-Carmen García Caballero
27-Nicolás García Company
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.197.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.