Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 07 de Març del 2023

La Patrulla Cívica de la Policia Local de Torrent no tindrà activitat els caps de setmana ni arribarà a tots els barris.

Pau Alabajos: “L’única patrulla destinada al torn de vesprada finalitzarà a les 21 hores, un horari de plena activitat per als comerços de restauració i oci”.

La posada en funcionament de l’anomenada “Patrulla Cívica” de la Policia Local de Torrent no ha estat exempta de polèmica, especialment en quant al nombre d’agents que la integren, així com per la disponibilitat dels dies, el seu horari d’activitat i les zones del casc urbà que abasta.

El servei es prestaran només sis policies per a tota la ciutat, repartits en dues patrulles de tres efectius: una en horari de 7:15h a 14:15h i l’altra de 14:00h a 21:00h.

Per al portaveu de Compromís per Torrent, Pau Alabajos, s’ha intentat substituir la Policia de Barri, que deixà de funcionar després de les eleccions municipals de 2019, per dos operatius de tres persones en torns de matí i vesprada, que patrullaran en moto únicament el perímetre del casc urbà, allunyant-se de la idea de Policia de Barri, que tenia un significat molt més proper per a la ciutadania.

A més a més, Alabajos ha destacat que: “el nostre terme municipal és de 70km2, quedant, per tant, fora del radi d’acció d’aquesta patrulla la major part de l’extensió de Torrent. Estem parlant de zones tan emblemàtiques com El Vedat, on viuen més d’11.000 persones: és com si deixares pràcticament un municipi sense aquest servei”.

La Patrulla Cívica tampoc vigilarà els barris de Camí La Noria i de Porcateres, que formen part del casc urbà,però queden a l’altra banda de les vies del tren; per tant, des de Compromís es demana un replantejament urgent de l’àrea d’acció d’aquest servei policial per a incloure totes aquestes zones dins del seu perímetre de vigilància: “perquè totes les torrentines i els torrentins tenim els mateixos drets i contribuïm amb els impostos corresponents”, ha conclòs Alabajos.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.182.179

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.