Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:42:02 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Març del 2023
URBANISME

Urbanisme presenta el projecte de remodelació als veïns de Sant Lluís Bertran

L'Ajuntament de Torrent ultima els projectes d'urbanització i rehabilitació dels barris de la ciutat inclosos en el seu pla FICUS

Amb vista a l'inici del projecte d'urbanització del carrer Sant Lluís Bertran, juntament amb la regeneració de la plaça del mateix nom i la seua zona verda, la delegació d'urbanisme s'ha reunit amb els veïns i veïnes de la zona en el local de l'Associació de Veïns del Barri Caragols, amb la finalitat d'explicar-los més detalladament les característiques de la intervenció i els terminis a seguir.

 

"Com ja vam fer la setmana passada amb els veïns i veïnes del carrer Major i dels carrers Campoamor, 9 d'octubre i Estació, el dilluns ens reunim amb els habitants del barri Caragols per a donar-los a conéixer de primera mà tots els detalls del projecte i respondre, una a una, totes les seues preguntes i qüestions sobre aquest tema. I en els pròxims dies farem el propi amb els veïns i veïnes de la plaça Sant Pasqual", explica la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat, qui també detalla que "les actuacions previstes al carrer Sant Lluís Bertran tenen com a objectiu respondre a les reivindicacions veïnals amb la millora de l'accessibilitat, les infraestructures i els serveis del barri".

 

En aquest aspecte, el projecte inclou la reposició dels serveis d'aigua potable, sanejament i enllumenat, l'adaptació de la via en matèria d'accessibilitat i la incorporació d'una nova xarxa de drenatge. Així mateix, també es contempla la generació d'espais verds amb zones de jocs infantils.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.89.85

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.