Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 02 de Març del 2023
FALLES 2023

Reina Sofia i Sant Roc guanyen el premi al Ninot Indultat de les Falles de 2023

L'Antic Mercat acull fins al pròxim 14 de març l'exposició del Ninot on es poden visitar els ninots de les 29 comissions de la ciutat

La falla Reina Sofia es va alçar amb el premi al Ninot Indultat secció major de les Falles 2023, mentre que la comissió de la placeta de Sant Roc en la secció infantil. Les encarregades de donar els premis van ser les Falleres majors de Torrent, Lorena González i Anna Mora. En la inauguració van ser presents tant l'alcalde de la ciutat, jesús Ros, com el regidor de Falles, Pascual Martínez així com la resta de representants de la corporació municipal i de les comissions de Torrent.

A més dels ninots en l'exposició es poden visitar les maquetes de la falla Cambrils que han creat les diferents comissions, el primer premi ha recaigut en la falla Benemèrita. La resta de premis de l'Exposició del Ninot de 2023 han sigut en secció tercera major la falla el Molí, en secció segona falla Avinguda Reina Sofia que a més indulta el seu ninot del foc, en secció primera falla Sant Roc – Gómez Ferrer, que a més fa doblet enguany i en secció especial la falla Ramón y Cajal.



En la secció infantil els premiats han sigut en secció tercera la falla Sant Amador Espartero, en secció segona la comissió de Poble Nou, en secció Primera la falla Sant Roc – Gómez Ferrer que a més indulta el seu ninot del foc i en secció Especial falla Cronista.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.207.98.249

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.