Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 01 de Març del 2023
SUCCESSOS

Un incendi calcina de matinada un segon pis al carrer Germanies de Torrent

Els sanitaris van assistir per inhalació de jumo a quatre veïns de l'edifici. Una xiqueta de 14 anys, una dona de 44 anys i dos homes de 48 i 85 anys que van ser traslladats en una unitat de Suport Vital Bàsic i en ambulància convencional a l'Hospital general de València

Un incendi ha mantingut desperts al veïns del barri Germanies esta matinada i han tingut treballant a quatre dotacions de bombers de Paterna, Torrent, Catarroja, sergent de Paterna i oficial de guàrdia. El incendi es va declarar al voltant de les 23:30 de la nit després de declarar-se el foc a un dormitori. Afortunadament els ocupants de l'habitatge havien aconseguit eixir del pis sense danys.

 

D'altra banda, en inundar-se tota l'escala de l'edifici de fum, alguns residents de la planta superior a l'afectada han quedat atrapats a les seues cases, però han sigut evacuades a una terrassa del terrat sense lesions. Durant les tasques d'extinció els bombers han localitzat dos gats sense vida.  Els bombers han finalitzat els seus treballs al voltant de les 08:00 del matí.

 

Els sanitaris van assistir per inhalació de jumo a quatre veïns de l'edifici. Una xiqueta de 14 anys, una dona de 44 anys i dos homes de 48 i 85 anys que van ser traslladats en una unitat de Suport Vital Bàsic i en ambulància convencional a l'Hospital General de València. A més, tres agents de la Policía Local varen ser atesos també per inhalació de fum y varen ser traslladats pels seus propis mitjans al centre sanitari de Pintor Ribera. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.8.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.