Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 25 de Febrer del 2023

La Falla Nicolau Andreu presenta el seu Llibret 2.0 amb un avatar, la "primera fallera virtual"

Han intentat que el seu llibret siga accessible per tots els fallers independentment de la seua condició o edat.

La innovació tecnològica ha sigut la clau per a aconseguir el seu objectiu, utilitzant l'app de realitat augmentada Halo AR, que permet accedir als continguts del llibret de manera senzilla i interactiva. En apuntar amb el mòbil a les imatges, s'activa una locució dels textos, acompanyats d'una agradable música de fons, la qual cosa fa que l'experiència siga més amena i enriquidora.

El llibret compta amb més de 2 hores d'àudio i més d'hora i mitja de vídeo, la qual cosa ho converteix en una obra completa i molt interessant. A més, gràcies a l'app Halo AR, es poden visualitzar els cossos centrals dels monuments en 3D, la qual cosa permet als usuaris endinsar-se en cada detall i gaudir de la creativitat i treball.

D'altra banda han creat un apartat en el seua web amb la versió digital del llibret, així com un reproductor d'àudio que permet escoltar quasi la totalitat del contingut. A més es poden observar els models en 3D dels monuments. S'ha realitzat pensant en els usuaris amb telèfons més antics que no puguen fer ús de l'app Halo AR.

La vicepresidenta de Cultura, Amparo Silla, va explicar el procés de creació del llibret així com els seus continguts i col·laboradors. També va fer lliurament dels llibretsen formati fisica als representants de la comissió: Fallera Major Raquel Espín, President Jesús Maroto, Fallera Major Infantil Valeria Bartual i President Infantil Álvaro Cervera. Per la seua part el delegat de Cultura, Miguel Ángel Navarro va explicar alguns aspectes tècnics d'aquest.

La Falla Nicolau Andreu aposta per la tecnologia i la inclusió per a arribar a tots els públics i oferir una experiència fallera única. Sens dubte, el Llibret 2.0 és una mostra més de la capacitat d'adaptació i creativitat d'aquesta comissió fallera.

 

https://fb.watch/iVyIcJ1bfF/

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.118.226.105

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.