Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Febrer del 2023

Les falles de Torrent presenten el seu cartell 2023

El dissenyador Torrente, Jaume Mora, recrear un moment de l’ofrena en el cartell d’estes festes.

La ciutat de Torrent ja sent l'emoció i la il·lusió de les Falles 2023, que donaran el tret d'eixida dissabte que ve amb la celebració de la Crida. D'aquesta manera donarà principi el programa d'actes d'aquestes Falles 2023, el qual va ser anunciat ahir en una roda de premsa celebrada en l'Espai d'Art Metropolità de Torrent (EMAT), en la qual van participar l'alcalde Jesús Ros i el regidor de Festes, José Pascual Martínez, al costat de diversos membres de la corporació municipal i el director de la Caixa Rural Torrent, Javier Ruiz, entitat col·labora activament amb les festes i tradicions de la localitat.
 

El dissenyador de la imatge gràfica de les festes, Jaume Mora, va donar a conéixer el disseny que lluiran les festes josefinas, sent aquest una reinterpretació de la tradicional ofrena floral a la verge. “En primer lloc, vull donar les gràcies a Jaume per l'excel·lent treball que ha realitzat. Em va captivar la il·lusió que va mostrar quan li cridem per a col·laborar en el projecte, i crec que ha sabut plasmar totes aqueixes emocions en el seu treball. En segon lloc, vull convidar, un any més, a tots els veïns i veïnes de Torrent al fet que gaudisquen el dissabte de la Crida amb nosaltres, perquè puguem donar la benvinguda tots junts a les Falles 2023. Les nostres festes”, va comentar durant l'acte de presentació el regidor de Festes, José Pascual Martínez, qui també va voler convidar a la ciutadania a participar “en la cavalcada infantil, un dels actes més divertits i variats del nostre calendari faller, que tornarà a recórrer l'Avinguda al Vedat diumenge que ve a partir de les 10:30h per a gaudi dels més xicotets”.
 

Premis Violeta

Un any més, el consistori fomenta la igualtat en les festes josefinas i convoca els Premis Violeta. Es tracten d'uns guardons creats des de la Casa de la Dona de l'Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb la Junta Local Fallera, que reconeixeran amb tres premis els monuments de totes aquelles comissions que no facen ús d'un llenguatge sexista, a més de dignificar el paper de la dona dins de la festa fallera i evitar escenes amb la dona com a objecte sexual.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.206.227.65

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.