Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 23 de Febrer del 2023
FALLES 2023

Torrent es prepara per a viure la Crida sense restriccions sanitàries

Aquest dissabte 25 de febrer la plaça major acollirà l'acte faller més multitudinari del calendari festiu

Torrent es prepara per a viure la Crida sense restriccions sanitàries després de la pandèmia d'aquests tres últims anys. La cita serà aquest pròxim dissabte 25 de febrer als peus de la Torre. Al voltant de 5.000 persones viuran l'acte que obri el calendari faller de Torrent i que culminarà amb la cremà del 19 de març. Les encarregades d'anunciar l'arribada de les festes josefines seran les Falleres Majors de Torrent, Anna Mora i Lorena González que acompanyades de les seues Corts d'Honor pujaran a la Torre i rebran les claus de la ciutat de la mà de l'alcalde de Torrent, Jesús Ros.

 

"Enguany esperem fins i tot a més persones en la Crida, les restriccions sanitàries han finalitzat i serà una Crida com les de sempre" ha anunciat el regidor de Falles, Pascual Martínez. El responsable de la delegació fallera també ha avançat com serà l'acte de la Crida, "comptarem amb un espectacle de videomaping a la Torre, pólvora i música, a més l'alcalde ens té reservada una sorpresa".



Presentació Cartell Falles 2023
Pocs dies abans de la Crida el regidor de Falles, Pascual Martínez, ha presentat el cartell de les Falles de 2023, inspirat en el cartell anunciador del centenari de la Falla Cambrils i que ha sigut dissenyat per dos il·lustradors i dissenyadors torrentins, Jaume Mora i Eugenio Simó.

 

En el cartell es reflecteix el moment en el qual els fallers i falleres participen en l'Ofrena, "no hem inclòs cap símbol religiós per a donar protagonisme als fallers i falleres de Torrent en aqueix moment tan emotiu per a elles i ells i amb una estètica que hem volgut respectar del cartell del centenari de la plantà de la falla Cambrils" ha explicat un dels dissenyadors Jaume Mora.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.138.200.66

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.