Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Dijous, 17 de Octubre del 2024 a les 10:02:47 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 21 de Febrer del 2023
AGRICULTURA

VOX critica l'abandó del camp torrentí

Segons la formació d'Abascal, en la capital de l'Horta Sud cada any que passa són més els torrentins i torrentines que abandonen l'agricultura

VOX ha criticat l'abandó del camp a Torrent. Segons la formació d'Abascal, en la capital de l'Horta Sud cada any que passa amb més els torrentins i torrentines que abandonen l'agricultura davant la falta d'ajudes al sector. VOX ha denunciat i qualificat d'"ineficaços" els projectes del foment de la digitalització de l'agricultura inclòs en l'Agenda 2030.

 

"Apareix ara la imposició de l'Agenda 2030, amb mesures que modificaran els criteris de la PAC, com la digitalització del camp o les revisions de les decantacions d'aigües de reg que els agricultors hauran de realitzar per a la seua inspecció posterior per un "tècnic qualificat", el cost del qual serà a càrrec propietari del camp".

 

A més el seu portaveu a l'Ajuntament, Salvador Benlloch recorda que, "mentre tot això ocorre, Europa continuarà important del Marroc i de països tercers productes que no estan sotmesos a aquesta legislació, amb un cost de mà d'obra pròxim a l'esclavitud i amb una producció recolzada en productes químics (fertilitzants, herbicides, etc.) prohibits per als nostres agricultors i que entren per les nostres fronteres amb plagues que afecten la nostra producció, davant la ineficàcia de la inspecció. VOX hem sigut l'únic grup europarlamentari que s'ha manifestat sense fissures en defensa de l'agricultura espanyola en el Parlament Europeu, els únics que hem estat al costat dels agricultors quan aquests han eixit al carrer a protegir la seua manera de vida i manteniment i el de les seues famílies".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.201.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.