Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Dilluns, 20 de Febrer del 2023
FUTBOL SALA

L'Hispánic passa a semifinals de la Copa Mediterrània després de guanyar a l'Onda per 2 gols a 3

Les de Mª José, van anar a Castelló, amb un equip molt minvat i plagat de baixes, però fort mentalment i en una forma física envejable

L'equip torrentí del CEF Hispanic, passa a semifinals de la I Copa Mediterrània de futbol sala femení, vencent davant un molt difícil i complicat líder de provincial Gº 2 i ferm candidat a l'ascens a lliga autonòmica la pròxima temporada. Les de M. José, van anar a Castelló, amb un equip molt minvat i plagat de baixes, però com és habitual des de principi d'any l'equip aquesta forta mentalment i en una forma física envejable, a més de formar una pinya unida on treballen totes amb un mateix objectiu, sobretot en aspectes defensius.

Partit amb domini de les autonòmiques que van fer valdre aqueix punt de més que els dóna una categoria superior i la confiança adquirida amb el lideratge del grup en diverses jornades, encara que sobre el parquet el joc es veia molt igualat, trobada típica copera amb molta intensitat i poc joc vistós, a més amb molt de respecte entre tots dos blocs, les taulelleres s'avancen 1-0, amb un gol després d'un error defensiu obra d'Ainhoa Pintor en el minut 5, a penes passats uns segons jugada elaborada i ben treballada per tot el conjunt torrentí que Lupi mana al fons de la xarxa 1-1, el partit estava per a fer pagar cada error, les hispàniques en el minut 10 novament cometen un altre error de marcatge que costa el 2-1 per a les rogetes, un minut més les de Torrent tornen a trenar una altra jugada, pilota a l'interior de l'àrea, una defensora curta la trajectòria amb la mà i penal que llança Lesley per a empatar la trobada 2-2, més igualat impossible, el joc segueix, les valencianes controlen la trobada i les castellonenques aprofiten cada error torrentí, arribant al descans amb les taules en l'electrònic.

La segona part igual que l'anterior, les de M. José una mica més intenses i senceres físicament que les taulelleres, arribat el minut 26 una altra nova jugada de les hispàniques perquè Irene pose el 2-3, les rogetes estrenyen i obliguen les guerreres a defensar la diferència amb una forta defensa mancant quasi dos minuts es lesiona Sara, portera local i Javier mana a les seues a jugar de cinc amb portera jugadora, les valencianes podien aprofitar la situació, però no va anar així, ja que les locals van tancar a les de M. José.

La trobada necessitava emoció i mancant 23 segons falta de Carmen que veu segona groga i expulsió, 23 emocionants segons per a les locals que ataquen de cinc i les hispàniques defensen amb tres, passats uns segons les torrentines tallen una passada i la portera jugadora curta amb la mà, roja directa i expulsió s'igualen els equips, per davant uns poquets segons, trauen les de Torrent, les castellonenques roben l'esfèric però ja sense temps per a culminar la jugada. Victòria hispànica que s'enfrontaren en semifinals a Alboraia FS, una final anticipada entre dos dels equips més igualats, amb tots dos empats en els dos partits de lliga i amb una intensa emoció durant els 80 minuts disputats.