Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:04:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 17 de Febrer del 2023
ENTREVISTA ROBERTO GÓMEZ, CANDIDAT DE SUMANT PER TORRENT A L'ALCALDIA DE TORRENT

Gómez: “Sumant per Torrent és un partit diferent, només ens preocupa la nostra ciutat”

Gómez critica que el Pla 200.000 perquè ha deixat fora molts carrers que necessiten ser asfaltats sobretot en la zona de El Vedat i el Pantà

A pràcticament un poc més de tres mesos per als comicis locals parlem amb el candidat a l’alcaldia de Torrent per Sumant per Torrent-Decidix de l’actualitat local i de l’evolució del seu partit al llarg d’aquesta legislatura

 

Va ser un dels primers candidats a ser designats de cara a les eleccions locals de maig. Pràcticament des que vaig ser elegit no hem parat de treballar per preparar la nostra campanya fent números i preparant el nostre programa electoral agafant les inquietuds de la gent.

 

Com prepara una campanya electoral un partit sense representació municipal? Durant aquests anys els nostres fons d’ingressos són la venda de loteria i les quotes dels afiliats. També hem eixit al carrer en una primera taula informativa i va ser molt positiva perquè tinguérem la visita de dues persones que s’han afiliat al partit. Nosaltres estem també molt presents en les xarxes socials i volíem vore com estava funcionant eixint al carrer.

 

En el cas en què Sumant per Torrent -Decidix aconseguirà representació en l’Ajuntament i el seu vot fora necessari, a qui recolzarien a PP o al PSOE? Per ningú dels dos, perquè Sumant per Torrent és un partit totalment diferent a la resta, si arribara el moment seria l’assemblea el que prenguera la decisió. Però nosaltres tenim unes línies roges, som independents i ens devem a Torrent i a la nostra federació de Decidix en la qual tenim total independència.

 

Ha començat 2023 amb el pressupost aprovat, quina valoració fa el seu partit del document? Uns pressupostos previsibles i esperats en la línia de Jesús Ros i sense sorpreses de cap tipus.

 

L’última de les propostes de Sumant per Torrent a l’Ajuntament ha sigut l’adequació una “zona tupper” a les biblioteques de la ciutat. Va ser una proposta del nostre company que porta les xarxes socials i és usuari. La veritat és que ha sigut molt ben acollida tant per la gent com pel mateix equip de govern que ens ha contestat dient que intentaran posar-la en marxa.

 

L’Ajuntament ha posat en marxa el nou servei de recollida de mobles, veu positiu aquest nou servei? Sí, perquè és una de les tantes propostes que Sumant per Torrent ha presentat a l’Ajuntament el passat mes d’octubre amb tres propostes pel tractament de residus, un augment la freqüència de neteja i el nombre de camions, instal·lar plaques informatives com està fent l’Ajuntament i un sistema digital de recaptació de residus.

 

Un altre tema que ha denunciat el seu partit és la falta d’un refugi d’animals en Torrent, anunciat per part de l’equip de govern, però del que encara no es sap res. Ací en Torrent s’està prenent el pel a les protectores. Fa temps es va convocar una mesa animalista de la qual no sabem res més i el refugi continua sense fer-se i no s’ha avançat res.

 

També han criticat el pla d’asfaltatge de carrers on s’han quedat molts fora. És el de sempre anem cara eleccions i cal asfaltar el poble, crec que s’hauria de fer no només en any electoral sinó al llarg de tota la legislatura. I el que estan fent ara és asfaltar carrers que tal volta no els feia falta i deixar fora altres que sí com és el cas de El Pantà, només entrar dona vergonya vore com estan els carrers, és tercermundista. També zones de El Vedat que fa 20 anys que no s’han asfaltat i no parlar ja de la carretera del Mas del Jutge que hi ha fins vegetació. Per la qual cosa pensem que hi ha hagut discriminació.

 

Amb l’augment de la inflació el seu partit ha demanat el fraccionament del pagament de l’Impost de Circulació.  És una iniciativa que ja s’està aplicant en altres municipis d’Espanya i agafar la idea. Per això hem demanat que a partir de 75 euros poder fraccionar el pagament. Estem en un moment complicat i cal aplicar polítiques socials com aquesta. Va eixir d’una proposta ciutadana.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.13.255

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.