Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dijous, 16 de Febrer del 2023
FUTBOL SALA

S'escapa la victòria al CEF Hispànic mancant 10 segons davant el FS Alberic i acaba empatant a 4

Partit jugat en la vesprada del dissabte, davant quasi un centenar d'espectadors, l'equip torrentí ve aquest 2023 d'aconseguir els seus partits amb victòries i no perd des del passat 3 de desembre, trobada que se li escape també en els últims segons.

Classificat en quarta posició, els xics de Luis i Paco, estaven il·lusionats amb seguir la ratxa de victòries, eixint a la trobada en pla irresistible i amb un ritme molt alt, al davant un equip de molt de sacrifici defensiu, la millor defensa que a passat aquesta temporada per l'Anabel Medina, els xics de negre des del xiulet inicial han implantat la seua forma habitual de joc ràpida, frenètica, i elèctrica, l'Alberic ha imposat una defensa més que asfixiant i molt al límit, arribant ràpid a les 5 faltes la qual cosa va permetre als torrentins disposar d'un doble penal i si afegim l'altíssim nivell que va donar sota pals Joel fins i tot detenint el doble penal.

Tenim que l'equip torrentí no trobara la manera d'obrir l'electrònic fins al minut 16 quan Marc fica l'esfèric en la seua porteria en tractar de traure la pilota quan ja entrava 1-0, els de la ribera van disposar de dues contres durant la primera meitat que van poder acabar en gol, però Carlos va estar molt encertat arribant al descans amb el solitari gol torrentí. L'equip riberenc en els primers 20 minuts podia haver encaixat una diferència més inflada que sobretot Joel evite amb les seues grans parades doble penal inclòs.

La segona meitat va ser semblada a la primera amb els locals portant el pes de la trobada i els visitants tancats i eixint amb molta rapidesa a la contra, l'alt nivell defensiu dels xics de verd desesperava als torrentins que a mesura que avançaven els minuts s'anaven desesperant després d'errar tantes ocasions de gol i cometent imprecisions, l'Alberic cada vegada s'anava trobant millor amb el seu joc i traient les ràpides contres, en el minut 24, la recompensa, contra que acaba Rubén i empata la trobada 1-1, els locals segueixen el seu joc elèctric i com no Barja en el minut 27 torna a avançar als de casa 2-1, una imprecisió torrentina en una passada provoca la recuperació riberenca i Rubén en el minut 29 fa el 2-2.

Els nervis comencen a florir en l'equip local que estava perdonant molt i cada arribada forastera era gol, si afegim la forta intensitat defensiva arribant ràpidament a les cinc faltes, fa provocar que els xics de negre es vegen desenganxats de la trobada en alguns moments, sobretot en el minut 32 quan Rubén fa el tercer particular darrere l'altre error local, posant als seus per davant 2-3, la trobada cada vegada aquesta més calenta sobretot quan Borja en el minut 33 fa el 3-3 després d'una bona combinació de l'equip de Torrent jugant en superioritat per l'expulsió d'un jugador visitant per doble groga, els de la ribera davant l'empenyiment local comencen a parar el joc amb protestes al col·legiat.

Els de Luis i Paco tornen a obtindre recompensa en el minut 36 després d'un doble penal que llança Xapa de manera magistral 4-3, a més de ser expulsat l'entrenador visitant per reiterades protesta, els xics de l'Alberic comencen a jugar de cinc amb Joel i mancant deu segon per a concloure la trobada Ferran es trau una sabatada rasa al primer pal i posa el 4-4 definitiu.

Empat que es pot considerar just si tenim en compte que cada equip va fer el seu joc com a millor va poder, els torrentins van perdonar excessivament en la primera meitat i en la segona els visitants li van anar menjant el terreny als locals, marcant les ocasions que van tindre. Ressaltar la gran faena defensiva dels de la Rivera que va ser de 10.