Dissabte, 04 de Maig del 2024

Actualitzada Divendres, 03 de Maig del 2024 a les 12:40:44 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 16 de Febrer del 2023
SANITAT

Folgado promet renovar les instal·lacions del centre de salut auxiliar del Vedat

Hui dia, els pacients del Centre Auxiliar del Vedat han de passejar-se entre un edifici i uns contenidors per a visitar al seu facultatiu i rebre tractaments

La presidenta local del PP i candidata a l'alcaldia de Torrent, Amparo Folgado, ha denunciat al costat del diputat autonòmic, José Juan Zaplana, portaveu de Sanitat del Grup Popular en les Corts Valencianes, l'estat del Consultori del Vedat, que té part de les seues instal·lacions en contenidors d'obra.



Els populars han denunciat que, en haver-se quedat xicotet el centre sanitari d'aquesta zona de Torrent, l'Ajuntament de Torrent, competent pel que fa als edificis on se situen els centres auxiliars, ha optat per llogar contenidors en comptes de buscar unes instal·lacions apropiades i adequades, en un tema de tal importància com el sanitari.



La líder popular a Torrent, Amparo Folgado, ha lamentat que "els diners gastats a comprar locals i edificis sense cap ús hui dia, Ros el podia haver destinat a un Centre Auxiliar del Vedat en condicions". Per part seua, el diputat popular, J.J. Zaplana ha afirmat que "la importància que dóna el PSOE, en aquest cas Puig i Ros, a la sanitat és cap; un posa un hospital en pandèmia que se l'emporta l'aire, mentre que l'altre situa el centre del Vedat en contenidors i envoltat de brutícia i mala herba".



També han lamentat que, hui dia, els pacients del Centre Auxiliar del Vedat tinguen aquest servei sanitari partit per la meitat, havent de passejar-se entre un edifici i uns contenidors per a visitar al seu facultatiu i rebre altres tractaments.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.216.227.76

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.