Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 14 de Febrer del 2023
COMERÇ

El Comerç de Torrent sorteja una escapada de luxe per Sant Valentí

L’objectiu d’aquesta campanya de ACST és incentivar les compres en els més de 300 comerços associats de la localitat aprofitant una data assenyalada com el 14 de febrer

ACST sorteja una escapada de luxe per a dos en qualsevol hotel d’Espanya. L’objectiu d’aquesta campanya és incentivar les compres en els més de 300 comerços associats de la localitat aprofintat una data assenyalada com és el 14 de febrer. Participar és molt senzill, tan sols cal fer una compra en alguns dels comerços amb le distintiu “Comerç de Confiança” entre el 10 i el 14 de febrer. Després fer una fotografia al ticket de compra i enviar-la per correu a info@acst.es.

 

També es potparticipar enviant la fotografia al whatsapp del número 616832711. Ambdós opcions cal indicar el nom, cognoms i DNI junt al número de teléfono de la persona que participa junt al justificant de compra. A més es pot participar per cada compra que es realize en les botigues associades a la campanya per Sant Valentí.

 

Els guanyadors seran anunciats el dimecres 15 de febrer a través de la web www.comerciodetorrent.es i les xarxes socials d’ACST, Associació de Comerciants i Serveis de Torrent. Com més compres realitzes en el comerç local, durant aquests dies, més probabilitats tindràs de gaudir d’una “escapada de luxe” inoblidable al costat d’eixa persona “especial” que tu decidisques.

 

Per aquesta campanya d’ACST s’ha posat en marxa gràcies a la participació de Caixa Popular i Confecomerç (Confederació de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana). El passat mes de setembre ACST també va participar en la campanya “Comerç de Confianza junt a la Confecomerç i en la qual es van repartir milers de bosses per la compra en algunes de les botigues adherides a la campanya. L’objectiu va ser i és foemntar el comerç de proximitat on es pot encontrar una gran oferta sense eixir de la mateixa localitat i adquirir qualsevol producte junt a l’alimentació, roba, complements, sabates i electrodomèstics entre altres més artículs. Al voltant de casa hi ha una gran oferta comercial, prop en el teu barri.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.5.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.