Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Febrer del 2023

Compromís demana un pla de xoc contra la inseguretat vial a l’Avinguda

Pau Alabajos: “Calen mesures urgents com la regulació de l’aparcament prop dels passos de vianants i actuacions sobre la vegetació del passeig central”.

El passat 28 de gener es va produir l’últim atropellament del que es té constància a l’Avinguda de Torrent: una dona de mitjana edat va ser arrollada quan travessava el pas de vianants contigu al número 16 de la principal artèria de la nostra ciutat. 

Per al portaveu municipal de Compromís, Pau Alabajos, les males condicions de visibilitat estan darrere de molts accidents. Cert és que també es produeixen incidències per imprudència, però mentre que les primeres són clarament evitables per mitjans físics, les segones requereixen d’un altre tipus de mesures con la conscienciació ciutadana.

Alabajos ha explicat que es fa necessari l’elaboració urgent d’un Pla de Xoc que contemple actuacions immediates sobre els aparcaments contigus als passos de vianants, com per exemple prohibir l’estacionament de vehicles que superen una certa alçada i autoritzar els de la resta només en horari diürn, amb l’objectiu de facilitar la visibilitat de la conducció de vehicles al pas d’aquest tipus de senyalitzacions viàries.

També la vegetació actua com a barrera visible en certs trams de l’Avinguda, per això els ecovalencianistesdemanen una intervenció urgent per part de l’àrea de mobilitat per a facilitar la línia visual tant als vehicles com a les persones que travessen diàriament aquesta artèria de Torrent.

Respecte a l’excés de velocitat o les imprudències de conductors i vianants, des de l’Ajuntament de Torrent no s’ha posat en marxa cap campanya de conscienciació, aprofitant els espais publicitaris de la pròpia Avinguda, explica Alabajos: “és com si per a l’actual govern municipal el problema no existira; quan és un fet que està en boca de tots els torrentins i les torrentines”, ha conclòs.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.22.119.251

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.