Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 09 de Febrer del 2023

La falla Àngel de l’Alcasser presenta la seua setmana cultural i presentació del concurs de Cant i Ball

La comissió celebra el centenari de la falla del carrer Cambrils amb la recuperació del concurs de cant i ball tradicional i el concurs de fotografia

Àngel de l'Alcasser prepara la seua segona Setmana Cultural, del 15 al 18 de febrer, per celebrar el centenari de la falla del carrer Cambrils de 1923. La comissió presenta la recuperació del seu concurs de cant i ball a més del concurs de fotos i xarrades sobre història i el monument.

Dimecres 15 comença amb la inauguració de la setmana cultural amb la xarrada col•loqui “història de les falles de Torrent: de Cambrils a l’actualitat” de la mà de Boro Ciscar i Aitor Sanchez, membres de la COMFET, al casal “Bon Estar”. El Dijous 16:ç de febrer torna el tradicional concurs de fotografia d'esta falla que recupera després d'anys sense convocar, en concret arriba a la seua edició XX. La comissió anirà compartint totes les fotografies per les xarxes socials. 

A l'endemà, divendres, 17 de febrer tindrà lloc al casal una xarrada col•loqui en torn al monument, on presentaran les falles del 2023, que competixen en secció especial. la Xarrada comptarà amb l'artista, Vicente Herrando i amb el periodista Aitor Sánchez. 

Finalment, el dissabte 18 de febrer tindrà lloc una exhibició de balls regionals que servirà per a presentar el IX CONCURS DE CANT I BALL. Després de 30 anys torna el cant i ball a les falles de Torrent per a l’exercici 2023-2024. Serà a la sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent i comptaran amb les actuacions de: L’u i dos de Torrent del Llar Antonià, Grup de Ball dansAlqueries de la Falla Alqueries de Bellver-Garbí, Grup de Ball de Torrent i Grup de Danses Les Postisses. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.81.79.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.